A sărit în brațele iubitului și a ajuns la spital

Ultima actualizare:
Tânăra are acum o înfățișare normală
Tânăra are acum o înfățișare normală

O tânără de 18 ani din Marea Britanie a atins „performanța ” de a cântări mai puțin de 38 de kilograme. Ați putea spune că nu este singura în această situație, însă ceea ce te va lăsa sigur cu gura căscată este faptul că o îmbrățișare a lăsat-o cu coastele fracturate.

Lupta fetei cu anorexia a început în 2012, când vorbele unor colegi de școală au făcut-o să se considere prea grasă. Fără să-și dea seama, mesele tot mai sărace și sportul în exces au devenit un stil de viață pentru Georgia McGrath, dar în loc să aibă grijă și de sănătate, fata a ajuns să fie anorexică, informează Daily Mail.


    Greutatea fetei a alarmat multă lumefoto: Caters
Greutatea fetei a alarmat multă lumefoto: Caters

Intenția de a poza alături de iubitul ei a condus-o într-o stare mai gravă decât și-ar putea cineva imagina. „Când am sărit în brațele lui Ashton pentru a-l îmbrățișa, am simțit că nu mai puteam respira și țipam în agonie. Am crezut chiar că mi-am fisurat plămânii. Eram slabă ca un băț și coastele mele erau atât de subțiri încât mi le-a fracturat atunci când m-a strâns în brațe. A fost terifiant. Durerea a fost atât de intensă și nu m-am gândit nici un moment că mă voi răni atât de grav de la ceva atât de simplu precum dorința de a poza pentru o imagine drăguță”, a declarat adolescenta.

Cei trei ani care au dus-o la anorexie au însemnat ore întregi de sport zi de zi și 1.500 de calorii consumate în sala de sport. În acest timp mânca doar 100 de calorii pe zi. Disperarea de a fi slabă a făcut-o să se prefacă în fața părinților că gătește și că mănâncă atât cât ar trebui. Toate acestea deși în trecut mai ajunsese la spital, unde i s-a spus că suferă de malnutriție.

Greutatea fetei a alarmat multă lume
Greutatea fetei a alarmat multă lume

După incident, ajutată de familie și iubit, Georgia și-a recăpătat vechea viață, iar acum are o greutate normală de 65 de kilograme.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net