S-a prefăcut că nu știe engleză doar ca să nu o bage Trump în seamă!

Ultima actualizare:

    Amuzant este că Akie Abe a mai fost în compania lui Donald Trump și la începutul lunii februarie din acest anFoto: Getty Images
Amuzant este că Akie Abe a mai fost în compania lui Donald Trump și la începutul lunii februarie din acest anFoto: Getty Images

Prima Doamnă a Japoniei, Akie Abe, soția premierului Shinzo Abe, a fost o prezentă discretă la summitul G20 care a avut loc la Hamburg, la începutul lunii iulie. La dineul oficial, femeia i-a creat impresia lui Donald Trump ca nu știe nicio boabă de engleză.

Într-un interviu acordat New York Times, Trump a mărturist că Akie Abe este o „femeie grozavă”, doar că nu vorbește absolut deloc limba engleză. Practic, președintele SUA a stat lângă ea, la masă, aproape 2 ore, timp în care femeia nu numai că nu a spus un cuvânt, dar nu a lăsat pentru nicio clipă impresia că ar înțelege ce se vorbește în jurul ei. „Nu știa nici ce înseamnă <<Hello!>>”, avea să constate Donald Trump. 

Se pare, însă, că nu a fost decât o tactică pe care a folosit-o Akie Abe ca să nu intre în dialog cu Donald Trump. Asta o demonstrează și imaginile de mai jos. În anul 2014, Akie Abe a ținut în limba engleză un discurs cu ocazia unui eveniment organizat de Fundația Ford, descurcându-se de minune!

La minutul 2:17 o puteți vedea pe Akie Abe rostind un discurs într-o engleză perfectă

Shinzo Abe a fost al doilea lider străin, după Theresa May, care a fost invitat la Casa Albă de Donald Trump după ce a câștigat alegerile prezidențiale din SUA la finalul anului trecut. Premierul japonez a căutat la acea vreme să obțină garanţii în privinţa viitorului alianţei americano-japoneze, în special în faţa ascensiunii tot mai mari a Chinei.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net