Revoltător! A murit după ce a fost călcată de patru mașini. Niciun șofer nu a oprit

Ultima actualizare:

    Poliţiştii îi caută acum pe şoferifoto simbol
Poliţiştii îi caută acum pe şoferifoto simbol

Sfârşit cumplit pentru o tânără din Marea Britanie. Femeia a murit după ce a fost călcată de un camion chiar pe trecerea de pietoni. După primul camion, alte trei vehicule au trecut peste ea. Niciunul dintre şoferi nu a oprit, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma lor.

Tragedia s-a petrecut luni, în Tulse Hill, un district din Londra. Femeia, despre care se crede că ar avea între 20 şi 30 de ani, nu a fost încă identificată, iar oamenii legii caută acum eventuale rude.

Ea a fost lovită de un camion pe o trecere de pietoni, luni dimineață. La scurt timp, au trecut peste ea un alt camion şi două maşini. Şocant este faptul că niciunul dintre şoferi nu a oprit, scrie The Independent.

Poliția a lansat un apel către cei care au fost martori şi pot oferi indicii despre femeie, modul în care s-a petrecut accidentul sau detalii despre maşinile care au trecut peste victimă.

De asemenea, cei patru șoferi sunt îndemnați să se prezinte la secția de poliție.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net