Replici acide între Donald Trump și fiica lui Hillary Clinton. Ivanka a picat la mijloc

Ultima actualizare:

    CHlesea Clinton a susținut-o pe mama ei, Hillary, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din SUAfoto: EPA
CHlesea Clinton a susținut-o pe mama ei, Hillary, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din SUAfoto: EPA

Donald Trump a vrut să-și apere fiica după situația generată de decizia președintelui american de a o trimite în locul lui la un eveniment din cadrul Summitului G20, dar n-a făcut decât să-și pună în cap familia fostului președinte Bill Clinton. Replica o ferită de fiica acestuia a fost cu adevărat usturătoare.

Ecourile rivalității din timpul campaniei electorale între Donald Trump și Hillary Clinton nu s-au stins, deși președintele american are destule pe cap în aceste momente. Din păcate la mijloc au căzut cele două fiice ale foștilor rivali, Chelsea Hilton (37 de ani) și Ivanka Trump (35 de ani), care sunt prietene de multă vreme.

Donald Trump a trimis-o pe Ivanka să-l reprezinte la o întâlnire desfășurată în cea de-a doua zi a Summitului G20 din Germania. Reacțiile nu au întârziat să apară, mulți considerând că Ivanka nu are competențele și credibilitatea necesare unui astfel de eveniment.


    Ivanka Trump a fost foarte activă în timpul Summitului G20foto: EPA
Ivanka Trump a fost foarte activă în timpul Summitului G20foto: EPA

Președintele american a răspuns, în stilul deja consacrat, printr-un mesaj pe Twitter. ”Dacă i s-ar fi cerut lui Chelsea Clinton să-i țină locul mamei sale, în condițiile în care mama sa și-ar fi părăsit țara, creatorii de Fake News ar fi strigat: Chelsea președinte!”

Fiica lui Bill și a lui Hillary Clinton a răspuns prompt, tot pe Twitter, taxând exprimarea complet nefericită a lui Trump. ”Buna ziua, domnule președinte! Mama mea sau tatăl meu nu s-ar fi gândit niciodată să-mi ceară așa ceva. Vă părăsiți țara cumva? Sper că nu.”

Ivanka Trump și Chelsea Clinton s-au cunoscut pe vremea când frecventau aceleași cercuri în New York și au devenit în scurt timp prietene.

Cele două nu și-au mai vorbit însă după campania electorală din 2016, după cum recunoștea chiar Ivanka într-un interviu. ”Chlesea mi-a fost prietenă înainte de campania electorală și îmi va fi și mai departe. N-am discutat cu ea despre ce presupune acest nou capitol din viața mea, dar am de gând s-o fac.”

Cu un an înainte, Chlesea dădea asigurări că prietenia este mult mai importantă decât politica. ”O respect foarte mult pe Ivanka. Îi ador familia. Este o mamă care muncește, la fel ca mine. Avem multe lucruri în comun, dar și lucruri asupra cărora nu suntem de acord”, declara Chelsea în 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net