Relația Prințului Harry cu Meghan Markle se va schimba. Ce au hotărât cei doi

Ultima actualizare:

    Relația Prințului cu actrița devine serioasăFoto: Click!
Relația Prințului cu actrița devine serioasăFoto: Click!

Nu este niciun secret că Prințul Harry (32 de ani) și actrița Meghan Markle (35 de ani) își iau relația în serios. Atât de serios, încât cei doi au de gând să o duc la un alt nivel.

Prințul Harry și Meghan Markle duc relația la un alt nivel și se mută împreună, într-un apartament de la Palatul Kensington. Actrița se va muta în apartamentul regal, la Palat, imediat ce se vor termina renovările regale.

Se pare că cel mai nerăbdător ca acest lucru să se întâmple este chiar Prințul. Acesta merge constant în apartament și mai mereu se interesează când va fi gata. ”Vine mai mereu, se învârte și întreabă când vor fi gata lucrările. Pare să fie foarte nerăbdător să se mute cu Meghan”, a declarat o sursă pentru The Sun.


    Prințul Harry este nerăbdătorclick
Prințul Harry este nerăbdătorclick

Actrița serialului ”Suits” a fost surprinsă în nenumărate rânduri în timp ce își vizita iubitul în dormitorul ”Nottingham Cottage” din Palatul Kensington și în curând, chiar va locui acolo. ”Încercă să petrecă, pe cât posibil, mai mult timp împreună, mai ales că Meghan are filmări în primăvară și vară. Așa că ea simte că relația lor va fi mai în siguranță, dacă se vor muta împreună, și va deveni mult mai serioasă.


    Meghan Merkle se împarte între filmări și Harry click
Meghan Merkle se împarte între filmări și Harry click

Noul apartament este în vecinătatea locuinței Ducelui și Ducesei de Cambridge, unde și ei se vor muta în septembrie. Tot atunci Prințul George va începe școala la Thomas’s School în Battersea, una dintre cele mai prestigioase școli din Londra pentru elitele britanice.

William si Kate dispun de 22 de camere și două bucătării în noul apartament renovat și decorat într-o manieră elegantă, specifică familiei regale. Momentan, nicio informație nu a fost oferită cu privire la apartamentul Prințului Harry, singurul comentariu fiind că este un “subiect privat”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net