Regina și-a dat binecuvântarea. Prințul Harry și Meghan Markle se logodesc

Ultima actualizare:

    Regina și-a dat binecuvântareagetty
Regina și-a dat binecuvântareagetty

Prințul Harry (32 de ani) și Meghan Markle (35 de ani) formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Chiar dacă relația lor este relativ proaspătă, de-a lungul timpului, surse apropiate celor doi îndrăgostiți au declarat că aceștia sunt foarte serioși în ceea ce privește dragostea lor, ba chiar se pare că ar trebui să ne pregătim de o logodnă regală, însă doar cu acordul Reginei. Ei bine, se pare că Majestatea Sa și-a dat binecuvântarea, iar Prințului nu-i rămâne decât să facă marele pas.

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul din cele mai mediatizate și căutate cupluri din lume. Cei doi se afișează rar împreună, iar când o fac, fotografii nu se dezlipesc de ei. Relația celor doi putea fi umbrită de multe lucruri și situații, având în vedere că Meghan filmează încă pentru serialul de succes ”Suits”, timpul pe care și-l acordă unul altuia este limitat și condiționat și de îndatoririle Prințului.

Cu toate acestea, se pare că dragostea dintre Prinț și actriță este mai mare pe zi ce trece. Mulți prieteni de-ai lor ne-au pus la curent cu situația dintre cei doi, spunându-ne să ne așteptăm cât de curând la o logodnă și se pare că au avut dreptate. Dacă până acum Prințul nu a putut face pasul cel mare pentru că avea nevoie de permisiunea Reginei, nimic nu-i mai poate sta în cale.

”Având în vedere cum merg lucrurile între cei doi, logodna va avea loc anul acesta. Harry a primit permisiunea de a o cere în căsătorie pe Meghan, după discuția cu Majestatea Sa. O logodnă este iminentă”, au declarat surse pentru Star Magazin, potrivit Mirror.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut prima apariție publică, ca și cuplu, în urmă cu câteva zile la Audi Polo Challenge, când a fost imortalizat și primul sărut. S-ar părea că după acest eveniment, Regina să-și fi dat acordul. Deși acest zvon nu a fost confirmat încă, purtătorul de cuvânt de la Westminster Abbey a dezvăluit că Prințul are voie să se căsătorească, chiar dacă Meghan este divorțată.


    Meghan Merkle a mai fost căsătorită o datăgetty
Meghan Merkle a mai fost căsătorită o datăgetty

Frumoasa brunetă a mai fost căsătorită o dată cu producătorul de film Trevor Engleson și a divorțat în anul 2014. De atunci, aceasta a mai avut relații serioase cu jucătorul de golf Rory Mcllroy și cu un bucătar șef din Toronto. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net