Răzbunarea cruntă a unei femei când a aflat că iubitul a stat cu ea pentru bani

Ultima actualizare:

    DEborah a dorit să se răzbune când a aflat că iubitul a stat cu ea pentru baniFoto Daily Mail
DEborah a dorit să se răzbune când a aflat că iubitul a stat cu ea pentru baniFoto Daily Mail

Se spune că suferința din dragoste poate fi cea mai cumplită, dar pe unii oameni, răzbunarea îi poate consola. O femeie a trecut probabil prin cea mai mare decepție atunci când a aflat că iubitul, de origine africană, s-a folosit de ea doar pentru a obține bani. Ea a decis în schimb să se răzbune.

Deborah Winfield (54 de ani), se afla în vacanță în Gambia când la întâlnit pe David, care era dansator pe plajă și cu 21 de ani mai tânăr decât Deborah, relatează DailyMail.co.uk. Îm ciuda diferenței de vârstă, femeia să îndrăgostit de David și cei doi au început o relație amoroasă la distanță în momentul în care Deborah s-a întors în Marea Britanie.

David
David

David a convins-o pe Deborah că el și familia lui trăiesc într-o casă cel mult modestă și nu ar putea să o ducă acolo. De aceea, el i-a cerut lunar o anumită sumă de bani sub pretextul că va închiria o casă decentă.

Deborah se îndrăgostise de David
Deborah se îndrăgostise de David

Deborah l-a finanțat lunar, dar apoi a aflat cu stupoare că acesta era deja căsătorit cu o altă femeie britanică. Având inima frântă, a decis să se întoarcă în Gambia pentru a se răzbuna. Ea a decis să se consoleze în brațele fratelui lui David, Issa.  Ea a dorit chiar să se logodească cu acesta, dar a renunțat la idee întrucât familia ei nu a fost de acord.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net