A pus 7 băieței s-o pipăie pe sâni și a făcut sex cu unul dintre ei

Ultima actualizare:

    Lindsey Radomski i-a atras pe cei șapte băieți în dormitor pentru a-i iniția în sexfoto: mirror.co.uk
Lindsey Radomski i-a atras pe cei șapte băieți în dormitor pentru a-i iniția în sexfoto: mirror.co.uk

O profesoară de yoga din Statele Unite ale Americii a fost arestată după ce și-a dezgolit silicoanele în fața a șapte băieți și a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei.

Lindsey Radomski, în vârstă de 32 de ani, din Arizona, a fost reținută de poliție, fiind acuzată de corupere de minori, abuz sexual și expunere indecentă, scrie mirror.co.uk.

Oamenii legii spun că femeia a fost invitată sâmbătă, 21 martie, la un bar mitzvah (n.r. o ceremonie religioasă evreiască de trecere spre maturitate a băieților care au împlinit 13 ani), unde și-a arătat sânii siliconați în fața invitaților. Adulții au trecut cu vedere acest comportament indecent și au continuat s-o tolereze pe profesoara de yoga. După ce majoritatea invitaților au plecat acasă sau au adormit, duminică dimineața, Lindsey Radomski a invitat șapte băieți, cu vârste între 11 și 15 ani, într-un dormitor și i-a pus s-o pipăie pe sâni. Mai mult, ea a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei, în vârstă de 15 ani.

Profesoara de yoga are o cauțiune stabilită la 10.000 de dolari și va apărea în fața judecătorului în cursul zilei de joi, 26 martie.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net