Prințul Harry: ”Nimeni din Familia Regală nu vrea să fie rege sau regină”

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a declarat că nu și-a dorit niciodată să devină Regefoto: Getty
Prințul Harry a declarat că nu și-a dorit niciodată să devină Regefoto: Getty

Prințul Harry a declarat că nu își dorește să devină monarh și a lăsat să se înțeleagă că nici fratele lui, Prințul William, nu-și dorește.

Prințul Harry a făcut câteva declarații uluitoare despre viață și viitorul monarhiei. Acesta a declarat într-un interviu că niciun membru al Familiei Regale nu își dorește să devină Rege sau Regină în viitor.

Harry a subliniat că Familia Regală este o ”forță a binelui”, însă a precizat că nu toți își doresc să ajungă la conducere. Prințul este al cincilea în linie la tron și a vorbit, într-un interviu, cu cei de la US Magazine Newsweek.

”Există vreun membru al Familiei Regale care să vrea să fie rege sau regină? Nu cred, dar ne vom îndeplini îndatoririle la momentul potrivit. Monarhia este o forță a binelui și vom avea grijă să păstrăm atmosfera pozitivă pe care a obținut-o și păstrat-o Regina de mai bine de 60 de ani. Lucrăm să modernizăm monarhia britanică și nu o facem pentru noi, ci pentru oamenii buni care ne înconjoară”, a declarat Prințul, conform Mirror.

De asemenea, Harry a vorbit și despre moartea mamei sale, Prințesa Diana, spunând că niciun copil nu ar trebui să meargă în spatele unui sicriu, așa cum a făcut-o el în 1997.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net