Prinţul Harry, discurs impresionant despre sacrificiul celor răpuşi în luptă! "Sunteţi de neînvins"

Ultima actualizare:

    Harry este împreună cu Meghan Markle de un an, iar zvonurile privind logodna lor se înmulţescFoto: Click
Harry este împreună cu Meghan Markle de un an, iar zvonurile privind logodna lor se înmulţescFoto: Click

Prinţul Harry a apărut public, pentru prima dată, alături de iubita sa, actriţa Meghan Markle (36 ani) la un eveniment care a avut loc pe 22 septembrie în Toronto. Deşi au fost văzuţi participând amândoi la “Invictus Games”, cei doi nu au primit locuri apropiate, ci au stat la câţiva metri distanţă unul de celălalt. Harry a fost foate agitat şi nu a încetat sî îşi caute iubita cu privirea pe tot parcursul evenimentului.

Harry a fost aşezat la 18 locuri distanţă de Meghan pentru că protocolul Casei Regale le interzice să ocupe locuri alăturate dacă nu sunt logodiţi. Lângă Harry au fost aşezaţi unii dintre cei mai influenţi oameni ai lumii. Printre aceştia s-au numărat prim-ministrul Canadian Justin Trudeau, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Amercii, Melania Trump şi preşedintele Ucrainei, Poroshenko.


    Prinţul Harry, alături de Melania TrumpFoto: Getty
Prinţul Harry, alături de Melania TrumpFoto: Getty

Prinţul Harry a părut nerăbdător să se alăture iubitei sale şi, pe tot parcursul evenimentului, s-a uitat spre locul ocupat de Meghan.

Meghan Markle, deşi a fost născută în America, locuieşte în Toronto, unde au loc filmările pentru serialul în care deţine un rol principal,” Suits”.  Se întâlneşte cu Harry de anul trecut, atunci când au devenit amici prin intermediul unui prieten comun.

 Actriţa a sesizat că aproape toate camerele erau îndreptate către ea şi nu a încetat să zâmbească şi să adopte o postură elegantă. A aplaudat entuziasmată atunci când Harry a urcat pe scenă pentru a ţine un discurs despre soldaţii care au căzut la datorie şi despre importanţa respectării celor care au fost înrolaţi în armată. Harry a amintit rolul important pe care îl joacă respectul reciproc în evoluţia unei societăţi marcate de diversitate culturală.

”Toţi suntem câştigători atunci când ne respectăm prietenii, vecinii şi comunităţile”, au fost cuvintele Prinţului Harry. Discursul său i-a sensibilizat pe toţi cei care au fost prezenţi şi i-a determinat să se gândească la soldaţii răniţi grav pe câmpurile de luptă. “Invictus Games” este despre familiile şi prietenii celor care au fost nevoiţi să accepte ideea că cei dragi au fost răniţi în război şi despre contibuţia pe care o au soldaţii la apărarea valorilor. În lume sunt atât de multe motive să fii cinic şi apatic, dar îmi doresc să găsesc o modalitate prin care veteranii să devină o rază de lumină pentru noi. De aceea am creat “Invictus”. Nu doar pentru a-i ajuta pe veterani să se recupereze fizic şi emoţional, ci şi pentru a inspira oamenii şi a le acorda o doză de optimism. Nu îi vom uita niciodată pe acei oameni care au plecat pe front şi nu s-au mai întors şi nici pe cei care se află acasă şi au nevoie de sprijinul nostru. Ei sunt dovada vie că orice este posibil”, a adăugat Prinţul Harry.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net