Prințul Charles nu voia să se căsătorească cu Prințesa Diana, ci cu o femeie ”interzisă”

Ultima actualizare:

    Prințul Charles și Prințesa Dianafoto:captura video
Prințul Charles și Prințesa Dianafoto:captura video

Într-o biografie numită ”Prințul Charles: Pasiuni și paradoxuri ale unei vieți imposibile”, noi dezvăluiri ies la iveală. Se pare că Prințul Charles ar fi plâns în noaptea dinaintea nunții cu Prințesa Diana, fiindcă nu ea trebuia să fie ”aleasa”.

Scriitoarea Sally Bedell Smith scoate la iveală amănunte conform cărora Prințul era încă îndrăgostit de fosta lui iubită, Camilla Parker-Bowles, și nu se simțea pregătit să se căsătorească cu Diana. Nimeni nu aluat în calcul ce își dorea el, toată lumea punând presiune asupra lui. Acest lucru se întâmpla în iunie 1981, câțiva ani după ce el și Camila și-au încheiat relația pasională. El și Camila au trăit o poveste de dragoste interzisă, dat fiind faptul că aceasta era deja căsătorită.


    Prințul Charles nu voia să se căsătorească cu Diana, ci cu Camilafacebook
Prințul Charles nu voia să se căsătorească cu Diana, ci cu Camilafacebook

Charles iubea la fosta lui parteneră faptul că era cu picioarele pe pământ, fiind dezinteresată total de modă și se pare că aveau foarte multe lucruri în comun. Camila nu era de ”lepădat”, deoarece provenea dintr-o familie înstărită, făcând parte din clasa superioară și era cunoscută pentru temperamental ei cald și calm, matern, dar mai ales pentru sex appeal-ul pe care-l emana la orice pas, potrivit People Royals.

Relația celor doi s-a rupt brusc, după ce acesta a fost nevoit să plece cu Marina Regală în 1973. Când tatăl său i-a trimis o scrisoare in 1980, în același timp în care Charles a fost văzut cu Diana pentru prima dată, Prințul a luat îndemnul de a decide viitorul relației sale cu Diana ca pe un ordin de a se stabili la casa lui. Chiar dacă i se părea o decizie pripită și forțată, nunta a avut loc la patru luni după logodna anunțată în februarie 1981.

Autoarea cărții mai precizează că înainte de ziua cea mare, a existat un episod în care Prințul Charles a plâns. De asemenea, Prințesa Diana a plâns și ea la un meci de polo, spunând că voia să anuleze tot. Sentimental era reciproc și, totuși, în ciuda lipsei hobby-urilor comune, a diferenței de 10 ani dintre cei doi și a viziunilor diferite, aceștia au ajuns să se căsătorească, fiind împinși de la spate de cei din jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net