Prințesa Diana purta lenjerie intimă sexy pentru a salva mariajul cu Charles

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana apelase la tot felul de metode pentru a reaprinde pasiunea în relația cu CharlesFoto: Getty
Prințesa Diana apelase la tot felul de metode pentru a reaprinde pasiunea în relația cu CharlesFoto: Getty

Teama că și-ar putea pierde soțul o îmbolnăvise pe Prințesa Diana de depresie și ajunsese să apeleze la tot felul de metode pentru a reaprinde focul pasiunii în relația lor, dacă într-adevăr a existat între ei. Se spune că purta lenjerie intimă sexy numai de dragul lui.

Se pare că o cumpărase special pentru a-i atrage atenția lui Charles. Își dorea cu orice preț să recâștige iubirea soțului său pe măsură ce observa că atenția lui se îndrepta tot mai mult către Camilla Parker Bowles, după cum relatează Daily Star.

„Prințesa inimilor” și-a propus să poarte lenjeria sexy în timpul unei petreceri organizată chiar de Camilla cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a surorii sale, care împlinea atunci 40 de ani. Plină de gelozie, Diana nu dorea să rateze participarea la eveniment alături de soțul său, dar avea să fie cel mai jenant moment din viața ei.

În ciuda eforturilor sale de a fi cât mai atrăgătoare, Prințul Charles a ridiculizat-o atunci când a văzut-o îmbrăcată cum își plănuise. În timp ce se privea în oglindă, i-ar fi spus fără resentimente: „Arăți ridicol.”

Chiar și așa, Diana tot a vrut să-l însoțească la petrecere. Când Camilla a aflat că participă și soția amantului său, se spune că ar fi avut o reacție necontrolată și jignitoare la adresa Dianei. Dineul a avut loc în 1989, la opt ani după ce Diana și Charles și-au unit destinele în fața altarului.


    Ajunsese să se îmbrace provocator pentru a-l recuceri pe CharlesFoto: Getty
Ajunsese să se îmbrace provocator pentru a-l recuceri pe CharlesFoto: Getty

La petrecere a fost prezent și fostul bodyguard al Dianei, Ken Wharfe, care a fost în serviciul ei timp de cinci ani. El a fost martor la întreaga scenă și a mărturisit că a fost extrem de stânjenitor chiar și pentru el: „Când am ajuns acolo, parcă ne aflam într-unul dintre episoadele din «Downton Abbey» (un serial britanic celebru, despre Epoca Victoriană, n.r.). toată lumea a fost șocată să o vadă acolo pe Diana, întrucât toți erau amicii lui, nu ai ei. Abia am îndurat când am văzut cât de umilită s-a simțit în fața atâtor oameni. Eu însumi m-am simțit jenat pentru ea.”

În ciuda situației, Diana și-a găsit totuși curajul de a o înfrunta pe Camilla, atunci când se afla la masă cu Charles și aun prieten. Dialogul dintre ele a fost relatat pe una dintre înregistrările de jurnal al Prințesei: „Mi-ar plăcea să fii conștientă de faptul că știu ce se întâmplă. Îmi pare rău că vă stau în cale. Cred că este un iad pentru amândoi...să nu crezi că sunt o idioată”, i-a spus Diana.

Camilla i-a dat însă o replică zguduitoare: „Ce vrei mai mult? Toți bărbații din întreaga lume sunt îndrăgostiți de tine și ai și doi copii frumoși.” la rândul ei, Diana i-a răspuns: „Îmi vreau soțul”. Acel moment a obligat-o pe „prințesa inimilor” să realizeze că mariajul ei se destrăma.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net