Prințesa Diana a încercat să-și taie venele chiar după nuntă. Dezvăluiri tulburătoare

Ultima actualizare:

    Charles și Diana s-au căsătorit în 1981 și au divorțat în 1996foto: Hepta
Charles și Diana s-au căsătorit în 1981 și au divorțat în 1996foto: Hepta

Puțini știau, în 1991, adevărul despre căsătoria Prințesei Diana. Mariajul ”ca-n povești” se destrăma, iar Charles reluase legătura cu Camilla Parker Bowles. Devastată, Diana a decis să facă publică versiunea ei asupra a ceea ce se întâmplase prin intermediul unor înregistrări realizate pentru Andrew Morton.

Singura condiție pe care a pus-o Lady Di a fost ca acesta să păstreze secretul despre contribuția ei la cartea care avea să provoace un adevărat scandal la vremea respectivă, ”Diana: Her True Story” / ”Diana, adevărata ei poveste”.

La 20 de ani de la moartea tragică a prințesei, Morton scoate o nouă ediție a cărții, completată cu înregistrările care au stat la baza scrierii ei.

Pasajele în care Diana mărturisește că a fost la un pas să-și taie venele după numai câteva săptămâni de căsnicie sunt cu adevărat tulburătoare. Obsedată de Camilla, căutând-o înfrigurată din priviri în ziua nunții, 29 iulie 1981, slăbită de bulimia pe care i-o declanșase o remarcă nepotrivită a lui Charles chiar după anunțul logodnei, Diana nu reușește să intre în noul rol.

”Îmi amintesc că eram atât de îndrăgostită de soțul meu, încât nu-mi puteam lua ochii de la el. Pur și simplu credeam că sunt cea mai norocoasă fată din lume. Urma să aibă grijă de mine. Cât de mult mă înșelam!”, a mărturisit Diana, după transcrierea înregistrărilor, publicată de Daily Mail.

Luna de miere a fost un coșmar pentru Lady Di. Charles și Diana și-au petrecut prima parte  lunii de miere la Broadlands,  asemenea Reginei Elisabeta după nunta cu Prințul Philip, și a doua parte pe iahtul regal.

La Broadlands, Charles nu a făcut decât să citească ultimele titluri ale autorului său preferat și apoi să povesteacă despre asta la masă cu tânăra lui soție. ”În a doua noapte au sosit șapte din cărțile lui Laurens van der Post pe care nu le citise. Au ajuns în luna noastră de miere. Trebuia să analizăm la cină tot ce citea peste zi”, a dezvăluit Diana.

Cea de-a doua parte a lunii de miere a fost și mai rea. La bordul iahtului Britannia, tânărul cuplu nu a avut parte de niciun moment de intimitate. ”Trebuia să ne ocupăm de toți oamenii aceia de pe Britannia în fiecare noapte, așa că nu am avut deloc timp pentru noi. Mi s-a părut foarte greu de acceptat acest lucru.”

Bulimia o chinuia îngrozitor. ”Indiferent ce mâncam, vărsam după două minute. Îmi amintesc că am plâns până mi-au secat lacrimile în luna de miere. Eram atât de obosită.”

După luna de miere, a venit pentru romantica Diana revelația că nu era cea mai importantă persoană din viața soțului ei. ”Își admira mama, era intimidat de tatăl lui, iar eu eram de fiecare dată a treia persoană din cameră. Nu spunea niciodată: «Draga mea, vrei să bei ceva?» Tot timpul spunea: «Mami, vrei să bei ceva?», «Bunico, vrei să bei ceva?» și abia după aceea «Diana, vrei să bei ceva?»”, a dezvăluit Diana.

Cuplul a rămas la castelul Balmoral din Scoția din august până în octombrie, timp în care Diana slăbea văzând cu ochii. ”Oamenii au început să comenteze: «Ți se văd oasele prin piele!». În octombrie eram într-o stare foarte proastă. Eram atât de deprimată, încât am încercat să-mi tai venele cu o lamă de ras. M-am întors la Londra ca să primesc îngrijiri. Nu pentru că uram Balmoral-ul, ci pentru că mă simțeam atât de rău. ”

Specialiștii i-au oferit Dianei multe medicamente și cam atât. Prințesa a hotărât să-și acorde un răgaz pentru adaptare, iar în scurt timp a rămas însărcinată.

Aceste noi dezvăluiri despre mariajul de coșmar al Prințesei Diana cu Prințul Charles vor fi publicate în Marea Britanie la 17 iunie, într-o nouă ediție a cărții lui Andrew Morton ”Diana: Her True Story”.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net