Profesor, filmat în timp ce făcea sex cu o elevă, chiar în sala de curs

Ultima actualizare:

    Profesorul a fost surprins în timp ce făcea sex cu o studentăFoto captură foto/Youtube
Profesorul a fost surprins în timp ce făcea sex cu o studentăFoto captură foto/Youtube

Relația dintre elev și profesor poate fi uneori foarte strânsă; profesorul devine prin învățăturile pe care le transmite un model pentru elevul care își caută un reper în viață. Alteori însă, relația poate evolua într-o cu totul altă direcție. Un profesorul și o elevă au avut o legătură atât de strânsă încât au hotărât să încingă o partidă de sex chiar în clasa unde se țin cursurile.

Un martor a surprins probabil pe telefonul mobil un cadru didactic întreținând relații intime cu o studentă chiar în clasa unde se desfășoară zilnic cursurile, realtează Metro.co.uk Mai mult decât atât, materialul video a fost publicat pe Internet, pentru ca toată lumea să poată vedea cât de mult își iubește profesorul studentele.

Imaginile video par a fi surprinse la Universitatea Changzhou din China și, potrivit sursei citate, cadrul didactic care a săvârșit fapta este acum cercetat, fiind acuzat de încălcarea codului de conduită.

Profesorul și studenta întrețineau relații intime în clasă

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net