Pedeapsă-record după ce a tăiat burta unei gravide şi a ucis bebeluşul

Ultima actualizare:

    Dynel Lane a atacat-o pe Michelle Wilkins şi i-a smuls bebeluşul din burtă
Dynel Lane a atacat-o pe Michelle Wilkins şi i-a smuls bebeluşul din burtă

O femeie care a tăiat un bebeluş nenăscut din burta mamei a fost condamnată vineri (29 aprilie) pentru fapta sa. Dynel Lane, în vârstă de 35 de ani, a atacat-o pe Michelle Wilkins, gravidă în şapte luni. Fosta asistentă a primit 100 de ani de închisoare.

Michelle Wilkins a răspuns unei reclame pusă de Lane online, în care aceasta cerea haine pentru copii. La data de 18 martie 2015, Wilkins s-a dus la casa asistentei. Acolo, a fost bătută şi înjunghiată de mai multe ori. Apoi Lane a tăiat burta vicitmei sale şi a scos bebeluşul nenăscut, o fetiţă, care a murit. 

"M-ai lăsat să mor. Singurele lacrimi pe care le-ai vărsat au fost de frică. Cred că meriţi pedeapsa maximă pentru că cred că ai pierdut dreptul de a trăi în societatea noastră", a spus Wilkins, conform cnn.com.

Autorităţile au explicat că Lane s-a prefăcut că e gravidă. Partenerul asistentei a declarat că a venit acasă în ziua crimei şi a descoperit-o pe Lane acoperită de sânge şi cadavrul bebeluşului. Neştiind că Wilkins se află în beci, rănită, el a dus-o pe Lane la spital. Wilkins, care avea 26 de ani atunci, a reuşit să sune la ambulanţă după ce a rămas singură în casă. Lane a recunoscut că a tăiat bebeluşul din burta mamei, dar a declarat că Wilkins a atacat-o şi că s-a apărat. Ea mai susţine că a scos bebeluşui din dorinţa de a-l salva. 

Mama asistentei a declarat că Lane era încă traumatizată de moartera accidentală a fiului ei şi că era disperată să mai aibă un copil. Femeia a fost găsită vinovată de crimă cu premeditare, agresiune fizică şi terminare ilegală a unei sarcini.  

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net