Pedeapsă-record după ce a tăiat burta unei gravide şi a ucis bebeluşul

Ultima actualizare:

    Dynel Lane a atacat-o pe Michelle Wilkins şi i-a smuls bebeluşul din burtă
Dynel Lane a atacat-o pe Michelle Wilkins şi i-a smuls bebeluşul din burtă

O femeie care a tăiat un bebeluş nenăscut din burta mamei a fost condamnată vineri (29 aprilie) pentru fapta sa. Dynel Lane, în vârstă de 35 de ani, a atacat-o pe Michelle Wilkins, gravidă în şapte luni. Fosta asistentă a primit 100 de ani de închisoare.

Michelle Wilkins a răspuns unei reclame pusă de Lane online, în care aceasta cerea haine pentru copii. La data de 18 martie 2015, Wilkins s-a dus la casa asistentei. Acolo, a fost bătută şi înjunghiată de mai multe ori. Apoi Lane a tăiat burta vicitmei sale şi a scos bebeluşul nenăscut, o fetiţă, care a murit. 

"M-ai lăsat să mor. Singurele lacrimi pe care le-ai vărsat au fost de frică. Cred că meriţi pedeapsa maximă pentru că cred că ai pierdut dreptul de a trăi în societatea noastră", a spus Wilkins, conform cnn.com.

Autorităţile au explicat că Lane s-a prefăcut că e gravidă. Partenerul asistentei a declarat că a venit acasă în ziua crimei şi a descoperit-o pe Lane acoperită de sânge şi cadavrul bebeluşului. Neştiind că Wilkins se află în beci, rănită, el a dus-o pe Lane la spital. Wilkins, care avea 26 de ani atunci, a reuşit să sune la ambulanţă după ce a rămas singură în casă. Lane a recunoscut că a tăiat bebeluşul din burta mamei, dar a declarat că Wilkins a atacat-o şi că s-a apărat. Ea mai susţine că a scos bebeluşui din dorinţa de a-l salva. 

Mama asistentei a declarat că Lane era încă traumatizată de moartera accidentală a fiului ei şi că era disperată să mai aibă un copil. Femeia a fost găsită vinovată de crimă cu premeditare, agresiune fizică şi terminare ilegală a unei sarcini.  

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net