Păpușica asta de 16 ani o să-i cânte lui Trump, la inaugurarea mandatului

Ultima actualizare:

    Jackie Evancho îi va încânta cu vocea și muzica aleasă pe toți cei care au decis să fie prezenți vineri, 20 ianuarie 2017, la inaugurarea oficială a mandatului prezidențial al lui Donald Trumpfoto: http://jackieevancho.com/
Jackie Evancho îi va încânta cu vocea și muzica aleasă pe toți cei care au decis să fie prezenți vineri, 20 ianuarie 2017, la inaugurarea oficială a mandatului prezidențial al lui Donald Trumpfoto: http://jackieevancho.com/

Scandalul e mai mult decât cunoscut pe toate meridianele planetei. Aproape nimeni dintre marii artiști ai lumii, inclusiv cei americani, nu a dorit să se producă vineri, 20 ianuarie 2017, la inaugurarea celui dintâi mandat al celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Există însă și o excepție, poate chiar una notabilă: Jackie Evancho, o voce tânără de 16 ani, considerată una dintre marile speranțe ale muzicii lirice și nu doar. Mezzosoprana a spus însă da, fără să stea pe gânduri și în ciuda tuturor atacurilor din presă sau de pe rețelele de socializarea nu a dat un pas înapoi. Așa se face că ea și sora ei mai mare au devenit „inamicul public numărul 1” pentru cea mai mare parte a publicului american care nu-l poate suferi pe viitorul președinte, indiferent de orientarea sa politică.

Jackie Evancho a devenit la zece ani un copil-minune

Ironia sorții face ca sora sa mai mare, în vârstă de 18 ani, Julieta, să fie în fapt un transsexual, o altă tară pe care Jackie a trebuit s-o îndure cu stoicism. Fiindcă în țara democrației absolute, oamenii țin la părerile lor, iar mulți dintre ei nu văd cu ochi buni o schimbare de sex. Printre ei se numără inclusiv viitorul „nr. 2” al SUA, Mike Pence, vicepreședintele ales de Donald Trump încă din timpul campaniei electorale. Ca atare, Julieta – fost Jacob - nu se numără printre invitații oficiali ai ceremoniei organizate de republicani, dar va fi, spun surse din anturajul organizatorilor, destul de aproape de sora sa, ca să o sprijine dacă va fi nevoie.  

„Surorile” Evancho învață la același liceu, iar jurnaliștilor nu le-a fost dificil să afle o serie de amănunte interesante despre acestea. Astfel, lui Jacob nu i s-a permis mult timp să folosească toaleta fetelor, ceea ce le-a dat mult de furcă atât administratorilor instituției, cât și membrilor familiei Evancho, care mai au doi copii mai mici. Ajuns la capătul puterilor Julieta-Jacob a dorit să părăsească școala, dar încă o dată destinul a vrut altceva: a fost aleasă „regina balului” în cadrul unui eveniment intern, așa că și-a schimbat optica.

Are o voce excelentă, calitate de nimeni contestată

Ceea ce e sigur e faptul că Julieta-Jacob are o mare grijă față de Jackie. Dacă cea/cel dintâi își face cu ușurință prieteni, în ciuda „neclarităților” legate de identitatea sa sexuală, Jackie e mult mai retrasă, suferind de o timiditate teribilă. Poate că totul i se trage de la istoria sa personală de copil-minune care s-a născut în 2010, o dată cu câștigarea celebrului concurs „America Got Talent”, interpretând o arie tot atât de celebră a italianului Puccini. Au urmat câteva discuri de platină și o confirmare nesperată a unei neașteptate cariere în lumea muzicală.

Istoria consemnează deja faptul că 2010, chiar de Crăciun familia prezidențială Obama a invitat-o pe Jackie să susțină un concert de colinde, invitație onorată cu plăcere. Un an mai târziu, Donald Trump, pe-atunci doar un controversat om de afaceri american, dar de azi poate cel mai controversat lider mondial, invitat-o la Palm Beach, în Florida, pentru un concert care se pare că a dat nebănuite roade dacă Jackie e singura care a acceptat să repete gestul de acum cinci ani.

Cert este doar că acolo unde Andrea Bocelli, Elton John, Celine Dion, Katy Perry, John Legend, Ice T, Bruno Mars, Aretha Franklin, Kiss, grupul Il Volo și mulți alții au spus pas, inclusiv în ultimul moment cunoscutul Cor american al Mormonilor – care inițial acceptase invitația, Jackie Evancho a a avut o cu totul altă părere.

„Nu e o alegere politică. O fac pentru țara mea”, și-a motivat ea demersul. Ceea ce e singur e talentul puștoaicei. Jackie are o voce foarte puternică, cu care s-a impus atât pe scenele lirice, dar și pe cele ale muzicii ușoare, putând deveni oricând viitorul star al americanilor.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net