O tânără de 14 ani cere să fie omorâtă. Ce motiv are VIDEO

Ultima actualizare:

    Valentina Maureira s-a săturat să mai sufere și vrea să fie adormită pe vecieFoto: Freddy Maureira
Valentina Maureira s-a săturat să mai sufere și vrea să fie adormită pe vecieFoto: Freddy Maureira

O tânără de 14 ani a publicat pe contul personal de Facebook un videoclip emoționant în care îi cere lui Michelle Bachelet, președintele Republicii Chile, să-i autorizeze eutanasierea.

Valentina Maureira a făcut, prin intermediul faimoasei rețele de socializare, un apel către președintele statului Chile, pentru a-i aproba injecția de eutanasiere, informează cnn.com. Tânăra de 14 ani a recurs la acest gest pentru a scăpa de durerile groaznice pe care le are, ea fiind diagnosticată cu fibroză chistică de la șase ani.

Și fratele ei a murit de fibroză chistică

În videoclipul care a devenit viral, ea o roagă pe Michelle Bachelet să o lase să moară deoarece nu mai suportă suferința și precizează că fratele ei mai mare a decedat din cauza aceleiași boli chinuitoare, care afectează iremediabil plămânii și sistemul digestiv.

"Nu mai pot trăi cu această boală. Vă rog să autorizați o injecție astfel încât să pot dormi pentru totdeauna", i-a cerut ea președintelui țării.

Michelle Bachelet a rămas impresionată de cazul adolescentei și a vizitat-o la spital, împreună cu ministrul Sănătății din Chile, însă ea a declarat că nu poate autoriza eutanasierea nici unei persoane, deoarece legea interzice acest lucru.

Valentina Maureira are constant dureri de cap groaznice și vomită tot ce mănâncă, conform spuselor tatălui ei, Freddy Maureia. Din cauza stării de sănătate precare, medicii se așteaptă ca tânăra să mai trăiască doar până la 17 ani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net