O fetiță de 11 ani și-a dat foc! Este strigător la cer ce o forța să facă tatăl ei

Ultima actualizare:

    Și-a dat foc pentru că nu vroia să se mărite cu un bărbat mai în vârstăFoto: Daily Mail
Și-a dat foc pentru că nu vroia să se mărite cu un bărbat mai în vârstăFoto: Daily Mail

Mashid Rezai, o femeie în vârstă de 36 de ani, ascunde o poveste impresionantă. Deși acum locuiește în Londra și este realizată pe toate planurile, nu va uita niciodată traumele care i-au marcat copilăria.

Avea doar 11 ani, când a fost forțată de părinții ei, în special de tată, să se mărite cu un bărbat în vărstă.

Mashid  nu a fost de acord și a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndupleca mama și tatăl. Fără succes însă, pentru că tatăl ei o maltrata crunt de fiecare dară când își exprima părerea și îi reamintea că trebuie să respecte obiceiurile din Iran, notează Daily Mail.

Din disperare, ea a făcut un gest șocant: și-a dat foc. Au urmat apoi trei luni de petrecut pe un pat de spital, inconștientă. Nici în situația dată, tatăl nu a dat dovadă de milă pentru fiica sa, acuzând-o încontinuu. Furios peste măsură că i-a pătat onoarea, a continuat să o abuzeze zilnic, cu toate că starea ei de sănptate era șubredă.

Din fericire, după lungi suferințe îndurate, fetița a reușit să scape din infern și a fugit.

De abia după 25 de ani, aceasta a povestit coșmarul prin care a trecut și încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra abuzurilor care au loc în acea parte a lumii. Duce o viață liniștită la Londra, iar cu familia ei nu a mai ținut deloc legătura.

''Îmi doresc să ajut femeile și fetele care sunt forțate, să nu ajungă ca mine. Tot ce s-a întâmplat cu mine atunci, eu nu mai pot suporta. Nu aveam un moment de pace acolo'', a mărturisit femeia, conform aceleiași surse citate.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net