O cină la un restaurant în mijlocul oceanului. Ce-ți poți dori mai mult?

Ultima actualizare:

    Rock Restaurant se află pe o stâncă în mijlocul Oceanului Indianfoto: therockrestaurantzanzibar.com
Rock Restaurant se află pe o stâncă în mijlocul Oceanului Indianfoto: therockrestaurantzanzibar.com

La câteva lungimi de barcă de una dintre cele mai pitorești plaje din lume, în mijlocul Oceanului Indian, un restaurant pe o stâncă, doar câteva mese în interior și o selecție de vinuri care satisface și cele mai fine gusturi. Pare un vis, dar dacă îți permiți să scoți din buzunar cel puțin 1.000 de euro pentru un sejur în Zanzibar, visul acesta poate deveni realitate.

Rock Restaurant este amenajat pe o stâncă, în Oceanul Indian, în fața plajei Michamwi Pingwe, în sud-estul insulei africane Zanzibar. Restaurantul a fost deschis în 2010, într-o veche cabană pescărească și este înconjurat de terase cu vedere la ocean.

În interior sunt numai 12 mese, astfel încât, dacă îți dorești o cină romantică aici trebuie să-ți faci rezervare din timp. La reflux, oaspeții pot ajunge la restaurant pe jos, dar când apa înconjoară micuța insulă, transportul este asigurat de câteva bărci.

Meniul abundă în fructe de mare proaspete, iar la desert te poți delecta cu ananas flambat. Nu sună rău deloc, nu-i așa? Iar de arătat arată splendid!

Rock Restaurant se află în mijlocul Oceanului Indian

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net