A murit încercând să-și facă un selfie extrem! Câți ani avea

Ultima actualizare:

Mania pentru selfie-uri extreme se pare că nu se va potoli prea curând, chiar dacă s-a mai înregistrat încă un deces, de această dată în Rusia.

O statistică interesantă pentru acest mijloc de săptămână este că, până acum în 2015 mai multe persoane au murit din cauza unor selfie-uri, decât muşcate de rechini. Trecând peste această picanterie, episodul N din serialul ,,prostia şi trufia se plătesc”, îl are ca personaj principal pe individul din imaginea de mai sus, cu numele de Andrey Retrovsky din localitatea Vologda, Russia.

În vârstă de 17 ani, tânărul din imaginea de mai sus a dezvoltat o obsesie pentru imortalizarea de selfie-uri spectaculoase, deşi multe dintre ele nu pot fi clasificate chiar ca şi selfie-uri deoarece nu au fost capturate de persoana din faţa camerei. Această particularitate contează însă mai puţin, având în vedere unele dintre cadrele complet inconştiente pe care individul le-a postat pe profilul personal de Intagram.

Află cum a murit tânărul rus

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net