Motivul incredibil pentru care românca din Italia s-a filmat înjurându-o pe bătrână: "Am vrut să-i dovedesc fostului soț că nu mă prostituez"

Ultima actualizare:

    Vasilica Alina Bârjovanu era plătită să aibă grijă de pensionari neajutorați în Italiafoto: Facebook
Vasilica Alina Bârjovanu era plătită să aibă grijă de pensionari neajutorați în Italiafoto: Facebook

Vasilica Alina Bârjovanu a explicat în cadrul unei emisiuni tv de ce s-a filmat batjocorind-o pe bătrâna de care avea grijă și de ce a făcut publice imaginile care au șocat atât Italia, cât și România.

Imaginea românilor în Italia a fost din nou terfelită de o femeie din Hunedoara, care lucrează ca îngrijitoare pentru vârstnici. Vasilica Alina Bârjovanu, angajată de familia unei pensionare de 94 de ani, s-a filmat în timp ce o înjura ca la ușa cortului și o amenința în limba română pe cea de care trebuia să aibă grijă, apoi a publicat imaginile pe contul personal de Facebook.

A vrut să dovedească că lucrează ca îngrijitoare

Cele două videoclipuri publicate pe binecunoscută reţea de socializare pe 16 octombrie 2014, cu numele "Mă cert cu proasta" şi pe 22 ianuarie 2015, cu denumirea "Ora de nervi" au devenit virale și au revoltat atât opinia publică din Italia, cât și pe cea din România. Vasilica Alina Bârjovanu s-a apărat spunând că ea nu i-a făcut nici un rău bătrânei și a explicat în cadrul unei emisiuni de televiziune motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. "În filmuțele nu am omorât pe nimeni. N-am făcut rău la nimeni. Dacă sunt vinovată să fiu pedepsită. Orice om are nervi. Fostul meu bărbat, Mihai Liviu, a vorbit foarte rău de mine. El a zis că eu fac prostituție în Italia. Am vrut să-i dovedesc că lucrez", a afirmat ea în emisiunea La Măruță.

Inițial, românca, mama a doi copii lăsaţi în grija tatălui după ce a divorţat şi a plecat în Italia, a explicat că a reacționat așa faţă de bătrână pentru că a fost înșelată la bani de familia italiencei. "M-au minţit că îmi fac contract, dar mi-au făcut un contract fals. Ar fi trebuit să îmi dea 1.200 de euro pe lună, dar mi-au dat doar 650 de euro. Acum au internat-o pe femeie la azil fiindcă poliţia a aflat", a afirmat ea.

O umilește și o batjocorește pe bătrână de 94 de ani

În filmulețele publicate pe Facebook, Vasilica Alina Bârjovanu o înjură în limba româncă pe pensionară din Italia şi o umileşte. Ea îşi exprimă dorinţa de a o vedea moartă mai repede pentru a nu se mai enerva şi ceartă pe bătrână pentru că această a îndrăznit să se plângă familiei de slaba îngrijire de care are parte. În plus, românca, o obligă pe vârstnică să facă numeroase ture prin camera, deşi este evident că are probleme locomotorii.

Românca a mai declarat că, în ciuda relelor tratamente la care a supus-o pe pensionară, aceasta este atașată de ea. "Înainte să fiu eu cu ea, era numai piele şi os. Femeia aia plânge după mine, vrea să stea cu mine. Nu zic că nu am greşit, însă m-au umilit, nu am fost plătită la timp, nu m-au apreciat. Pe familia ei nu o interesează de ea. Eu nu am omorât-o, am pus-o doar să meargă. Mie nu mi-e frică de nimic", a declarat româncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net