Momentul emoționant când o fetiță este scoasă de sub ruine, la 17 ore de la seismul din Italia

Ultima actualizare:

    Fetița era încă în viață, după 17 ore petrecute sub dărămăturifoto: captură video
Fetița era încă în viață, după 17 ore petrecute sub dărămăturifoto: captură video

Bilanțul morților în urma cutremurului care s-a produs miercuri dimineață (24 august), în centrul Italiei, și a devastat complet orașul Amatrice, a ajuns la 247. Alte câteva sute de persoane au fost rănite, iar unele sunt în continuare sub dărâmături. Până în acest moment, MAE a confirmat că cinci români și-au pierdut viața, iar alți 11 sunt dați dispăruți.

Seismul cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter s-a resimțit timp de 20 de secunde, la ora 3.30 dimineața (4:30 ora României). Găsirea persoanelor care se află în continuare sub ruinele clădirilor a devenit o luptă contra cronometru pentru echipele de salvatori, care au săpat încontinuu sub dărâmături.

Cel mai emoționant moment a fost când salvatorii au scos de sub ruine o fetiță de 10 ani. A fost o minune că a mai fost găsită în viață, după a stat blocată mai bine de 17 ore.

''Se aude ceva aici, dedesubt. E cineva acolo'', a spus unul dintre salvatori, potrivit sky.it.

După ce micuța a fost scoasă teafără, toți cei prezenți au început să aplaude, deși intervenția a fost una cu adevărat dificilă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net