Mărturisirile Prințesei Diana: „Charles voia sex cu mine doar o dată la 3 săptămâni”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Viața tristă a tinerei prințese Diana devenise centrul atenției întregii lumi. O tânără care ar fi putut să aibă totul devenise un monument de depresie și resemnare. Sfârșitul tragic al Prințesei Diana a lăsat un gol imens care nici astăzi nu a putut fi acoperit.

„Vreau să aduci o cameră de filmat”, i-a spus Prințesei Diana actorul Peter Settelen, care o învăța pe tânără cum să-și păstreze cumpătul și să aibă stăpânire de sine atunci când rostea discursuri în public. „Vreau să îmi spui acum povestea ta, apoi să privești imaginile. Așa vei vedea cine ești, cu adevărat”, i-a spus actorul. 

Prințesa Diana a filmat 16 materiale video, în total 5 ore, care conțineau destăinuiri din viața sa privată și care erau ținute sub cheie, în biroul ei personal. După moartea Prințesei, actorul a dus o lungă bătălie juridică pentru a pune mâna pe aceste casete. A câștigat procesul cu Casa Regală în septembrie 2003 însă, ulterior, a încheiat o înțelegere secretă cu postul american NBC pentru a difuza aceste imagini. Lucru ce s-a și întâmplat, în anul 2004. Acum, la 13 ani distanță, Settelen a făcut o altă înțelegere, de data aceasta cu cei de la Channel 4, pentru ca aceste imagini să fie difuzate pentru prima dată pe teritoriul Marii Britanii. Programul despre Prințesa Diana va debuta duminică, 6 august, de la ora 20:00.


    Prințesa Diana și Prințul Charles, vizită la Colegiul Regal de Muzică, 28 februarie 1982Foto: Getty Images
Prințesa Diana și Prințul Charles, vizită la Colegiul Regal de Muzică, 28 februarie 1982Foto: Getty Images

Într-unul din materialele video, Prințesa Diana îi mărturisea lui Peter Settelen că viața sa sexuală s-a deteriorat după ce l-a născut pe Prințul Harry. Nu se știe cum a reușit actorul să o determine pe Prințesă să facă aceste destăinuiri, care nu prea aveau nicio legătură cu exersatul discursului în public. Cert este că tânăra aflată în fața camerei era vulnerabilă și firavă. Suferea. Trecuse doar o lună de la separarea de Prințul Charles. Ambii fuseseră implicați în relații extraconjugale. Charles, cu Camilla Parker Bowles iar Diana cu bodyguardul său, sergentul Barry Mannakee. 

„Cred că făceam dragoste o dată la 3 săptămâni. Mă gândeam întotdeauna că era un șablon. Știu că înainte să ne căsătorim, Charles obișnuia să se vadă cu această femeie (Camilla) o dată la trei săptămâni. Dacă viața mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-aș fi aruncat pe bărbatul meu direct în brațele acelei femei și nu l-aș mai fi dorit înapoi”, răbufnise Diana. 


    Prințesa Diana și Camilla, imagine de arhivă din anul 1980Foto: Getty Images
Prințesa Diana și Camilla, imagine de arhivă din anul 1980Foto: Getty Images

Bodyguardul a fost unul dintre personajele cele mai curioase din viața Prințesei Diana. Înalt, solid, Mannakee avea 37 de ani atunci când a fost recrutat la Palatul Kensington, în anul 1985, la un an de la nașterea Prințului Harry, atunci când mariajul cuplului regal deja era șubrezit.  

Diana nu menționează numele lui Mannakee, dar se referă la el cu cele mai calde cuvinte. „A fost cel mai bun companion pe care l-am avut. Mereu așteptam clipa când aveam să-l văd la palat. Eram fericită când era prin preajma mea”, spunea Diana. 

Mannakee a murit în anul 1987 în urma unui accident de motocicletă. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net