Manechine care cad pe podium

Ultima actualizare:

    Manechine care cad pe podium din cauza tocurilor înalte
Manechine care cad pe podium din cauza tocurilor înalte

Manechine care cad pe podium este coşmarul oricărui spectacol de modă. Meseria de model, sau prezentator de modă nu este o meserie care e face fără scrificii.

De ce avem manechine care cad pe podium?

Meseria de manechin necesită concentrare şi multă atenţie. Atunci când fetele îşi pierd concentrarea avem manechine care cad pe podium.

Pielea manechinului nu contează întotdeauna, decât pentru apariţiile live. Majoritatea  “problemelor” se pot reuşa cu farduri, iar dacă este forba de fotografie pentru reviste “sfântul” photoshop îndreaptă orice problemă.

Pentru a păstra mult invidiata siluetă o dietă cu două portocale sau un baton de cereale pe zi poate duce la ameţeli sau pierderea contolului muscular şi atunci avem manechine care cad pe podium.

Meseria de model este destul de supra-apreciată mai ales în privinţa rentabilităţii. De multe ori, mai ales la început de carieră, manechinele se aleg doar cu fotografii de protofoliu sau cu hainele pe care le-a prezentat. De multe ori, însă, nu primesc nimic. De asemenea, nu au parte în fiecare zi de defilări. Poate trece mult timp între două prezentări iar fetele se consumă şi aleargă mult pentru a fi alease de creatori.

De multe ori fotografii vor încerca să convingă manechinul pentru a obţine câteva cadre nud sau măcar topless, şi trebuie multă diplomaţie pentru a evita să facă lucruri pe care nu vrea să le facă.

Manechine care cad pe podium din cauza tocurilor înalte

Deşi de multe ori manechinele calcă strâmb din cauza tocurilor înalte pe care sunt obligate de către designer să le poarte şi se întâmplă arareori să avem manechine care cad pe podium. Toţi ochi sunt aţintiţi asupra lor în timp ce în ele încearcă să prezinte cât mai favorabil ultimele creaţii ale designerilor. Să fim totuşi realişti, creaţiile nu sunt mereu nici cele mai confortabile şi nici cele mai practice. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net