Loteria din Serbia, fraudă sau coincidență? Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras

Ultima actualizare:

    Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras la loteria din Serbiafoto: captură video
Un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras la loteria din Serbiafoto: captură video

Ultima extragere la loteria din Serbia i-a revoltat pe telespectatori. În procedeul de extragere televizat, un număr a apărut pe ecran înainte de a fi extras, semn că biletul câștigător ar fi fost stabilit dinainte. Polițiștii din Belgrad au început o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Un mare scandal a izbucnit în urma ultimei extrageri de la loteria din Serbia, unde semnele arată că numerele extrase ar fi fost alese înainte. Telespectatorii s-au revoltat împotriva incidentului, iar nici Poliția din Belgrad nu a rămas indiferentă, inițiind o anchetă în acest sens, potrivit știrileprotv.ro.

Loteria din Serbia: Cum a apărut numărul câștigător pe ecran

În timpul ultimei extrageri de la loteria din Serbia, un număr a apărut pe ecran înainte ca bila respectivă să fie extrasă. Deși numărul de pe bilă nu corespundea, fiind 27, următoarea bilă a purtat  chiar numărul 21, cel afișat pe ecran cu câteva momente înainte. Însăși prezentatoarea a părut puțin derutată în urma acestui incident, mai ales când a fost extrasă bila cu numărul 21. Aceasta s-a încruntat puțin uitându-se la cineva din spatele camerelor, însă a început să zâmbească imediat, probabil în urma unor instrucțiuni primite în cască.

Loteria din Serbia: Reacția șefului loteriei

După incidentul produs la loteria din Serbia, Aleksandar Vulovic, șeful loteriei de la Belgrad, a negat faptul că ar fi vorba de fraudă. Acesta a susținut că numerele nu sunt alese înainte de extragerea televizată și a pus incidentul pe seama unei simple coincidențe, apărute în urma unei greșeli tehnice. În urma scandalului uriaș izbucnit pe baza acestui subiect, Aleksandar Vulovic a demisionat de la șefia loteriei, potrivit Digi 24.Polițiștii au fost și ei alarmați în urma incidentului de la loteria din Serbia. Aceștia au început imediat o investigație pentru a desluși misterul numărului apărut pe ecran. În prezent, șase persoane sunt anchetate de Poliția din Belbgrad, care verifică dacă a fost sau nu stabilită dinainte combinația câștigătoare.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net