La 65 de ani a născut 4 copii dintr-un foc

Ultima actualizare:

    Annegret a decis să aducă pe lume 4 copii pentru că nu se poate opri din născut
Annegret a decis să aducă pe lume 4 copii pentru că nu se poate opri din născut

Miracol! Profesoara de engleză şi rusă, Annegret Raunigk, a reuşit să aducă pe lume patru copii după o sarcină imposibilă de 26 de săptămâni, informează Bild. Micuţii Dries, Bence şi Fjorn şi surioara lor Neeta au venit pe lume, vineri, la un spital din Berlin.

Annegret Raunigk a devenit cea mai bătrână mamă din lume care aduce pe lume cvadrupleţi. Femeia, care este mama a 13 copii şi bunica a şapte micuţi, este profesoară şi locuieşte în Berlin. Iubeşte atât de mult copiii încât nu se poate opri din născut, a declarat ea în timpul unui interviu acordat RTL. Aceasta a rămas însărcinată la o vârstă încredibilă, datorită unor tratamente de inseminare la o clinică privată din Ucraina.

În aprilie a anunţat că sarcina cvadruplă a prins
În aprilie a anunţat că sarcina cvadruplă a prins

În luna aprilie, pensionara a ţinut prima pagină a ziarelor după ce a făcut public rezultatul ecografiei: sarcina a prins şi urma să aducă pe lume patru copii: trei băieţi şi o fată. “Putem spune că cei patru nou-născuţi au şanse mari să supravieţuiască în ciuda faptului că au venit prematur pe lume. În general, copiii născuţi prematur au şanse reduse de supravieţuire, dar medicina modernă vine să le ofere o şansă în plus de a trece peste pericole”, a declarat pentru Bild un medic din cadrul spitalului berlinez. Cel mai în vârstă copil al lui Raunigk are 44 de ani şi i-a dăruit deja doi nepoţei şi cel mai mic are 9 ani. “Am vrut să mai şă nasc pentru că Lelia, pe care am adus-o pe lume la 55 de ani, îşi dorea un frăţior”, a declarat femeia care a rămas văduva în 2008.

Profa de engleză are deja 13 copii şi 7 nepoţi
Profa de engleză are deja 13 copii şi 7 nepoţi
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net