ISIS a executat patru spioni britanici! Imagini cutremurătoare

Ultima actualizare:
Copilul arată spre un loc unde ar urma să se desfășoare o altă execuție
Copilul arată spre un loc unde ar urma să se desfășoare o altă execuție

Patru spioni englezi au fost executați de către militanții ISIS/Daesh, care au vrut să-i trimită un mesaj prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, David Cameron. Teroriștii s-au filmat în timpul actului de violență, însă înainte de efectuarea execuției, unul dintre el i-a adresat câteva cuvinte oficialului.

Unul dintre călăi l-a numit pe acesta „sclav al Casei Albe” și l-a amenințat că urmează ca ISIS să comită noi atacuri și atentate asupra Marii Britanii. În videoclipul de 10 minute, cei patru bărbați care urmează să fie executați sunt puși să recunoască că sunt spioni englezi și să-și mărturisească „crimele”, potrivit dailymail.co.uk.

Înainte să-i ucidă cu sânge rece pe cei patru bărbați, călăul i s-a adresat lui David Cameron: „Acesta este un mesaj pentru David Cameron, sclav al Casei Albe, catârul evreilor. Cât de ciudate este că ne regăsim, astăzi, auzind un lider nesemnificativ ca tine înfruntând măreția Statului Islamic. Cât de ciudat este că un lider al unei mici insule ne amenință pe noi cu o mână de avioane. S-ar fi crezut că ai fi învățat lecțiile pateticului tău stăpân din Washington și ale campaniei lui eșuate împotriva Statului Islamic”.

Teroristul continuă prin a-l jigni pe prim-ministru, pe care îl aseamănă cu cei dinaintea lui, Tony Blair și Gordon Brown: „Se pare că tu, ca și predecesorii tăi, Blair și Brown, ești la fel de arogant și de stupid. (...) David, numai un imbecil ar declara război împotriva unei lumi unde legea lui Allah domnește suprem și unde oamenii trăiesc sub justiția și securitatea lui Sharia. Numai un imbecil ar îndrăzni să ne înfurie oamenii, care iubesc moartea așa cum tu îți iubești viața”.

Acesta nu îl amenință doar pe David Cameron, ci și pe cetățenii lui: „Guvern al Marii Britanii, oameni ai Marii Britanii, înțelegeți că astăzi, cetățenia voastră este la picioarele noastre și că Statul Islamic, țara noastră, va rămâne aici și vom continua să declarăm jihad, să rupem granițele și, într-o zi, să vă învadăm pământul”.

„Cât despre aceia dintre voi care doresc să continue să lupte sub conducerea lui Cameron pe salariul minim pe economie, vă spunem vouă să vă întrebați pe voi înșiși, chiar credeți că guvernului vostru îi va păsa de voi când veți ajunge în mâinile noastre? Sau vă va abandona, așa cum i-a abandonat pe acești spioni?”,  spune teroristul. „Pentru că veți pierde acest război, așa cum ați pierdut în Irak și Afghanistan, dar de această dată când pierdeți, copiii voștri vor moșteni înfrângerea voastră și își vor aminti de voi drept cei care au crezut că pot lupta împotriva Statului Islamic. Allahu Akbar”, încheie el, înainte de a trece la execuția spionilor.


    Copilul arată spre un loc unde ar urma să se desfășoare o altă execuțiefoto: captură video/Daily Mail
Copilul arată spre un loc unde ar urma să se desfășoare o altă execuțiefoto: captură video/Daily Mail

La finalul videoclipului, apare un băiețel care poartă pe cap o bandană cu steagul grupării teroriste. „Acolo îi vom omorî pe cei necredincioși”, spune el, arătând spre un loc în deșert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net