Își fac selfie cu rudele moarte pentru bani! Imaginile au oripilat o lume întreagă FOTO

Ultima actualizare:
Utilizatorii s-au pozat zâmbind alături de cadavrele rudelor
Utilizatorii s-au pozat zâmbind alături de cadavrele rudelor

Un fenomen șocant a luat amploare pe toate rețelele de socializare. Un site oferă bani în schimbul unor selfie-uri cu morți, iar utilizatorii au început să se pozeze alături de rudele decedate, în timpul slujbelor de înmormântare.

Un grup creat pe site-ul de socializare VK, din Rusia, oferă bani pentru cele mai bune fotografii cu morți. Recent, site-ul a oferit 50 de lire (aproximativ 312 lei) pentru un selfie făcut cu o fetiță de 13 ani, care a murit într-un accident de mașină. Administratorii cer fotografilor să își facă poze cu morții, dar să zâmbească, pentru că aceștia "s-au dus într-un loc mai bun", potrivit Mirror.

Poliția a demarat o investigație


    Utilizatorii s-au pozat zâmbind alături de cadavrele rudelorFoto: mirror.co.uk
Utilizatorii s-au pozat zâmbind alături de cadavrele rudelorFoto: mirror.co.uk

Pagina site-ului este plină de imagini cu oameni care s-au pozat alături de rudele decedate, în timpul înmormântării. Comunitatea are 500 de utilizatori și a atras atenția poliției, după ce administratorul site-ului a anunțat că oferă bani pentru cel mai bun selfie făcut cu trupul neînsuflețit al fetiței de 13 ani care a murit într-un accident rutier. Autoritățile au început deja o investigație în acest caz. Familia fetei decedate a anunțat presa locală, deoarece părinților le era teamă că înmormântarea va fi boicotată de blițurile aparatelor de fotografiat.

Investigăm circumstanțele acestor plângeri și vrem să determinăm dacă în spatele acestui fenomen este un grup de oameni sau un singur individ”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției Alexander Shidyusov.

Administratorul site-ului, Alfred Polyakov, susține că este un profesor universitar din Ukraina și că a creat această comunitate în urmă cu o lună, pentru "a schimba atitudinea pe care o au oamenii față de moarte".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net