Incredibil! Ce a făcut un rănit din Las Vegas când Donald Trump a vrut să-l salute

Ultima actualizare:

    Thomas Gunderson, rănit în masacrul din Las Vegas, alături de Melania și Donald Trumpfoto: captură
Thomas Gunderson, rănit în masacrul din Las Vegas, alături de Melania și Donald Trumpfoto: captură

Un bărbat care a fost împușcat îb picior în timpul masacrului din las Vegas a refuzat să rămână așezat pe patul de spital când președintele Donald Trump și prima doamnă Melania Trump au intrat în salon.

Thomas Gunderson se afla printre cei 20.000 de participanți la festivalul de muzică Route 91 Harvest duminică seară, 1 octombrie, când Stephen Paddock (64 de ani) a tras în mulțime din camera sa de hotel, aflată la etajul 32. Bărbatul, originar din California, a fost împușcat în picior în momentul în care a început să fugă spre hotelul Mandalay Bay.

Gunderson a fost vizitat la spitalul din Las Vegas de președintele Trump și de prima doamnă. Mare a fost surpriza celor mai importanți oameni din SUA când bărbatul, deși rănit grav, a ținut să se ridice în picioare ca să-i salute. Scena a fost filmată de familia lui Gunderson.

”Bună, Thomas. Cum te simți?”, îl întrebaă Melania, rugându-l, totodat, să nu se ridice. ”Sunt bine”, a răspuns Gunderson, ridicându-se pentru a-i strânge mâna președintelui. ”Oho, tipul ăsta mi se pare foarte puternic”, a spus și Trump în timp ce dădea mâna cu Gunderson.

Bărbatul a publicat filmulețul pe pagina personală de Facebook, cu un comentariu impresionant. ”Nu voi rămâne niciodată așezat când președintele acestei țări va veni să-mi strângă mâna. Poate că sunt multe probleme aici, dar îmi voi respecta întotdeauna țara, președintele și steagul. Împușcat în picior sau nu, îi voi arăta președintelui respectul pe care îl merită”, a scris Gunderson.

În masacrul de la Las Vegas au fost ucise 59 d epersoane și alte peste 500 au fost rănite. Atacatorul a fost găsit mort de către autorități în camera de hotel din care trăsese în mulțime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net