Ce-a făcut un oraș pentru un băiețel autist

Ultima actualizare:

    Glenn Buratti a avut până la urmă parte de petrecerea aniversară mult dorităFoto: Arhivă personală
Glenn Buratti a avut până la urmă parte de petrecerea aniversară mult dorităFoto: Arhivă personală

Un băiețel de șase ani din SUA a avut parte de cea mai frumoasă petrecere aniversară, chiar dacă nici unul dintre cei 16 colegi de școală nu au venit să-l sărbătorească.

Glenn Buratti este un băiețel de șase ani din Florida, Statele Unite ale Americii, care suferă de epilepsie și autism. De ziua lui, mama i-a pregătit o petrecere de zile mari, cu tort și un castel gonflabil, însă nici unul dintre cei 16 copii de la școală nu au venit la el acasă, scrie huffingtonpost.com.

„De când s-a trezit a vrut să știe câte minute mai sunt până vin prietenii săi. Nici unul dintre părinții copiilor invitați nu mi-au răspuns, însă tot am sperat să apară la petrecere”, a povestit mama sa, pentru un ziar local.

Un elicopter a zburat deasupra casei micuțului

Ashlee Buratti nu a mai putut suporta să-și vadă copilul dezamăgit și a publicat un mesaj pe un grup de Facebook, în care a explicat toată situația. Nu și-a imaginat nici o clipă ce avea să urmeze. Impresionați de povestea tristă a băiețelului, 25 de părinți de pe respectivul grup s-au oferit să vină cu copiii lor la petrecerea micuțului Glenn, pentru a-i oferi una dintre cele mai frumoase aniversări. Surprizele nu s-au oprit aici. Polițiștii de la secția locală au sunat-o pe mamă și i-au spus că un elicopter va zbura pe deasupra casei lor, drept cadou pentru Glenn. Nici pompierii din oraș nu au putut sta deoparte, așa că a doua zi după aniversarea lui i-au făcut o vizită și i-au urat „La mulți ani””.

„Ne-au spus că povestea lui i-a emoționat foarte mult, așa că au vrut să facă ceva pentru el. Au venit doar ca să-l facă fericit de ziua lui. Nu mi-a venit să cred!", a mai povestit mama băiețelului, impresionată de eforturile acestor străini.

Băiețelul a fost vizitat, de ziua lui, de echipele locale de poliție și de pompieri
Băiețelul a fost vizitat, de ziua lui, de echipele locale de poliție și de pompieri
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net