Google se implică în criza refugiaților: dublează orice sumă donată

Ultima actualizare:
În partea de sus, aveți opțiunea "donate"
În partea de sus, aveți opțiunea "donate"

Google a donat 1 milion de euro pentru organizațiile care îi ajută pe refugiați și a lansat o campanie mondială. Toți utilizatorii pot dona bani, compania urmând să dubleze suma, până când își ating scopul de 10 milioane de euro. Inițiativa s-a bucurat de un real succes. Compania Google egalează toate donațiile, dar suma maximă pe care un utilizator o poate dona este de 5 milioane de euro. S-au strâns deja aproape 9.500.000 de euro.

Google îi invită pe toți utilizatorii să doneze bani pentru a-i ajuta pe refugiați. Orice sumă donezi, compania o va dubla, potrivit site-ului wired.com.

Google egalează orice donație


    În partea de sus, aveți opțiunea
În partea de sus, aveți opțiunea

Obiectivul acestei campanii este suma  de 10 milioane de euro, care vor fi donați asociației Network for Good. De aici, banii vor fi distribuiți către patru organizații non-profit: Medici Fără Frontiere, Înaltul Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite, Salvați Copiii și Comitetul Internațional pentru Salvare.  Google va acoperi toate costurile de procesare a donațiilor, astfel încât suma de bani va ajunge la cei care au cea mai mare nevoie de ea.

simeon stalpnicul png

”Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord se confruntă cu o criză a refugiaților și a imigranților. Este cea mai mare criză de acest fel de  după cel de-al Doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro către organiațiile care oferă asistență umanitară la fața locului și vă invită să contribuiți și dvs cu o donația acum, acesta este mesajul de întâmpinare al paginii de donații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net