Gestul şocant făcut de un doctor în timp ce pacienta lui năştea FOTO

Ultima actualizare:
Internauţii au făcut imaginea virală
Internauţii au făcut imaginea virală

O imagine cu un doctor pozând în timp ce pacienta lui năştea a ajuns virală pe internet. Medicul a fost criticat dur de utilizatorii reţelelor de socializare.

În fotografie, un medic pozează arătând semnul V pentru victorie, în timp ce se află cu cealaltă mână în părţile intime ale femeii.

Poza a stârnit un adevărat scandal


    Internauţii au făcut imaginea viralăFoto: Twitter
Internauţii au făcut imaginea viralăFoto: Twitter

Şocanta imagine a pornit discuţii foarte aprinse pe internet. Deşi poza nu a fost făcută de doctor, aceasta a fost catalogată drept un alt selfie inadecvat. Nu s-a ştiut cine este doctorul, dar a fost indentificată drept o angajată a spitalului Johor Bahru, din statul malaezian Johor.  

Ministrul Sănătăţii Dr. Seri Suba a promis că va lua măsuri pentru a-l pedepsi pe medic, pentru încălcarea normelor etice, potrivit Mirror. În prezent, se desfăşoară o anchetă pentru a stabili dacă femeia trebuie amendată sau concediată.

Chiar dacă imaginea este cenzurată, părţile intime ale pacientei sunt vizibile. Imaginea este recentă, iar investigatorii vor să afle şi cine este autorul fotografiei. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net