FOTO Click! vă prezintă cele mai tari meserii din lume. Cum poţi să faci mulţi bani fără să simţi că munceşti

Ultima actualizare:

    După ce-şi face de cap  în toboganul cu apă,  Tommy Lynch îi face evaluarea
După ce-şi face de cap în toboganul cu apă, Tommy Lynch îi face evaluarea

Faci bani şi te distrezi! Visul de a călători şi a fi remunerat pentru aceasta sună prea bine ca să fie adevăr? Click! îţi prezintă locurile de muncă ce îţi permit şi chiar necesită călătorii.

Îţi vine să crezi? Un britanic de 35 de ani a fost plătit să se distreze. Tommy Lynch este cel mai norocos angajat al unei companii din Marea Britanie. Tot ce trebuia el să facă era să călătorească prin Europa, Egipt, Thailanda şi Turcia ca să testeze toboganele din parcurile acvatice pe care le deţinea compania. Iar salariul nu era deloc de neglijat. Tommy a primit 30.000 de dolari (120.250 de lei) pentru un contract de 6 luni de zile. 

Perioada de muncă a fost cea mai distractivă pentru bărbat. Acesta a călătorit deja în zeci de staţiuni pentru a testa parcurile de distracţie acvatice. Pe lângă faptul că se dădea toată ziua pe tobogane, el verifica înălţimea, viteza şi cantitatea de apă, precum şi toate aspectele ce ţin de siguranţă. Singura lui problemă era atunci când vremea era rece şi trebuie să intre în apă. Lynch a testat topogane satelor de vacanţă din Lanzarote, Mallorca, Egipt, Turcia, Costa Del Sol, Cipru, Algarve, Republica Dominicană şi Mexic. Angajatul n-a trebuie să scoată nici un ban din buzunar, deoarece toate cheltuielile au fost suportate de către angajator. Ca şi cum distracţia n-ar fi fost suficientă, la încheierea contractului, Tommy a primit bonus o vacanţă all inclusive de o săptămână pentru el şi iubita lui, la una din staţiune de lux ale companiei.

Nici un parc acvatic  din Europa  nu i-a scăpat  britanicului
Nici un parc acvatic din Europa nu i-a scăpat britanicului

Călător în jurul lumii

Cea mai tare meserie din lume: călătoreşti în jurul planetei şi primeşti 75.000 de dolari pentru asta. Norocosul are sarcina să povestească pe un blog întreaga sa experienţă. El trebuie să testeze măcar câte un obicei local în fiecare loc pe care-l vizitează. În banii de călătorie sunt incluse zborurile, biletele de tren şi cazarea.

Excursionist în Australia

Unii economisesc câteva salarii până să ajungă să călătorească şi să se distreze. Dar pentru un tânăr, lucrurile stau exact invers: el a fost plătit să facă toate astea. În schimbul a 100.000 $, Ben Southall trebuie să călătorească prin Australia şi să facă lucruri interesante în fiecare zi, timp de şase luni.

Scriitor de ghiduri turistice

Ce poate fi mai frumos decât să călătoreşti, iar apoi să-ţi aşterni impresiile pe hârtie? Pentru circa 20.000 $ pe an şi cheltuielile de întreţinere suportate de angajator, scriitorul de ghiduri turistice vizitează cele mai căutate destinaţii de vacanţă. Cu toate acestea, slujba e obositoare.

Antrenor de surf pentru câini

Nu ştiu să vorbească, dar se pricep să-şi imite antrenorii. Competiţiile de surf în rândul patrudepelor sunt la modă în California şi Australia. De aceea, şi instructorii de surf pentru câini sunt la mare căutare. Pentru un salariu de 5.000 $, el îi învaţă să-şi găsească echilibrul pe placă şi să se lupte cu valurile.

Îngrijitoare de piscine în Las Vegas 

Cum ţi-ar suna să iei 10.000 $ să te relaxezi la piscină cu un cocktail alături pentru circa 3 luni la Las Vegas? Nu trebuie doar să le asiguri clienţilor hotelului băuturi reci şi mâncare lângă şezlong. Dacă eşti fată şi ai peste 21 de ani, vei avea posibilitatea să te alegi şi cu un bronz arămiu de invidiat.

Băiat de cabană

Nu oricine s-ar băga îngrijitor la o cabană în Oberlech, Austria, dar când eşti renumerat cu 250.000 $ anunţul de angajare parcă sună altfel. Băiat la cabană nu este neapărat meseria ideală. Dar în afara sezonului de schi, te poţi bucura de luxul şi confortul cabanei de cinci stele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net