Fiul președintelui venezuelean amenință să atace Casa Albă, dar nu știe unde se află

Ultima actualizare:

    Fiul președintelui venezuelean a sărit peste ora de istorie
Fiul președintelui venezuelean a sărit peste ora de istorie

Nicolás Maduro Guerra, fiul președintelui Venezuelei, amenință că plănuiește să ia cu asalt reședința președintelui American, Donald Trump, dacă SUA va trimite armata în țara sa. Casa Albă a condamnat regimul liderului Nicolas Maduro pentru că încalcă drepturile omului, iar mai mult de 120 de personae au murit în protstele anti-guvernamentale, încă din aprilie.

Săptămâna trecută, Donald Trump a declarat că nu exclude posibilitatea unei intervenții militare în Venezuela. Casa Albă a condamnat regimul preşedintelui Maduro pentru încălcarea drepturilor omului şi au impus sancţiuni unor oficiali de la Caracas.

”Venezuela nu este atât de departe și ținem cont că oamenii suferă și apoi mor. Avem multe opțiuni pentru acest stat, inclusive o operațiune militară dacdă va fi nevoie”, declara Trump, potrivit CNN. Fiul lui MAduro s-a arătat extreme de revoltat de spusele magnatului american și a dat de înțeles că nu va sta cu mâinile în sân. Acesta a amenințat că va ataca cu puști Casa Albă, însă, mai întâi de toate, ar trebui să se intereseze de orașul în care se află reședința prezidențială.

”Dacă evenimentul improbabil de încălcare a patriei noastre se întâmplă, puști vor ajunge la New York. Donald Trump, vom ajunge și vom cuceri Casa Albă”, se arată extreme de revoltat Nicolas Maduro Guerra.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Eric Pahon, a dat asigurări că Departamentului Apărării nu a primit ordie pentru operaţiuni vizând Venezuela, dar este pregătit la nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net