Eurovision 2017 se confruntă deja cu probleme! Demisii în lanț în echipa de organizare

Ultima actualizare:

    Show-ul începe în luna maiFoto: Eurovision.tvr.ro
Show-ul începe în luna maiFoto: Eurovision.tvr.ro

Probleme la Eurovision 2017! Mai mulți oameni importanți au plecat. Este vorba de producătorii executivi Victoria Romanova și Oleksandr Kharebin, precum și alți membri ai echipei lor, și-au prezentat luni demisiile, afirmând că se simt dați la o parte de numirea unui nou coordonator al evenimentului și că sunt îngrijorați de lipsa de transparență în procesul decizional.

Ucraina a dat asigurări că pregătirile pentru Eurovision 2016 nu sunt afectate, după o serie de demisii din echipa de organizare, anunță Agerpres. Producătorii Ramanova și Kharebin au afirmat că t că decizia de a crește bugetul evenimentului de la 22 de milioane de euro la 29 milioane de euro va lipsi televiziunea ucraineană de un profit de 7-8 milioane de euro. Ei și echipa lor și-au dat demisia, ar directorul adjunct al televiziunii ucrainene, Pavlo Hrystak, susține că „totul se desfășoară conform planului” și că organizatorii colaborează strâns cu European Broadcasting Union (EBU), care organizează concursul Eurovision.

Ucraina a obținut dreptul de a organiza cea de a 62-a ediție a concursului în 2017 după o victorie surpriză anul trecut a lui Jamala, un etnic tătar din Crimeea, cu un cântec despre deportările tătarilor din perioada războiului în timpul regimului lui Iosef Stalin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net