El Chapo şi-a operat penisul pentru iubita actriţă

Ultima actualizare:

    El Chapo a fost capturat la 8 ianuarie
El Chapo a fost capturat la 8 ianuarie

Obsesia pentru o actriţă de telenovele l-a pierdut. Liderul celui mai mare cartel de droguri din lume, Joaquin Guzman El Chapo, şi-a operat organele genitale înainte de a se întâlni cu Kate del Castillo.

O iubire ca în telenovele. Narcotraficantul Joaquin Guzman, supranumit El Chapo (Dopul, poreclă ce se referă la faptul că e scund şi gras, având înălţimea de 1,64 metri), de 58 de ani, a vrut să se asigure că are o erecţie mai lungă şi că organul lui sexual arată perfect pentru iubirea vieţii lui, Kate del Castillo (43 de ani). Cel puţin aşa susţine presa mexicană. În timp ce era cel mai căutat om de pe planetă, după ce evadase din puşcărie în iulie, s-a riscat să ajungă la un spital din Tijuana pentru a se opera la organele genitale. Urologul mexican Juvenal Pérez a explicat că i s-ar fi implantat o proteză în zona testiculelor care să-i crească circulaţia sanguină, pentru a-i îmbunătăţi performanţele sexuale.

În plus, mafiotul şi-ar fi făcut şi o operaţie estetică la penis şi la testicule. Intervenţiile chirurgicale ar fi costat 20.000 de dolari (circa 84.000 de lei), dar, la averea sa de 1,153 miliarde de dolari, îşi permite orice extravaganţă. Guzman, care are 18 copii cu şapte femei, e obsedat de sex. Când a fost prins, la 8 ianuarie, în casa lui s-au găsit multe medicamente pentru îmbunătăţirea performanţelor la pat.

El Chapo are o mare slăbiciune pentru actriţa de telenovele Kate del Castillo. De trei ani întreţine o corespondenţă fierbinte cu ea. “Te iubesc şi te admir. O să am mai multă grijă de tine decât de ochii mei”, i-a scris el. “O să aduc tequila pentru a bea cu tine fiindcă eşti unul dintre visele pe care vreau să le împlinesc”, i-a răspuns ea. Lider al cartelului de droguri Sinaloa, Guzman se face vinovat, direct sau indirect, de moartea a 10.000 de oameni.

Click! spune

Joaquin Guzman El Chapo a fost capturat la 8 ianuarie după ce la 11 iulie evadase ca în filme, printr-un tunel de 1,5 kilometri ce ducea până sub duşul din celula sa din închisoarea Altiplano. Prinderea lui a fost favorizată de o întâlnire secretă pe care a avut-o cu Kate del Castillo şi cu actorul Sean Penn.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net