Ea vrea să fie cea mai suplă din lume

Ultima actualizare:

    Timp de 23 de ore  pe zi poartă corset
Timp de 23 de ore pe zi poartă corset

Mai bine moare decât să nu aibă cea mai îngustă talie din lume! Aleira Avendano se torturează 23 de ore pe zi cu un corset ca să devină cea mai suplă femeie de pe planetă. De 6 ani se chinuie astfel!

La înălţimea ei de 1,77 metri, frumoasa venezuelană Aleira Avendano ar trebui să aibă, în mod normal, talia de 70 de centimetri, scrie ziarul “El Sol”. Ar respecta astfel cerinţele carierei sale de fotomodel şi sănătatea nu i-ar fi pusă în pericol. Însă ea este mândră că a ajuns la talia de numai 50 de centimetri după ce atâta amar de ani a stat aproape zi şi noapte cu un corset. Deşi medicii au avertizat-o că va muri dacă va continua să-şi strângă mijlocul în aşa hal, focoasa brunetă nici nu vrea să audă ce îi spun. Ea ştie una şi bună, vrea să o întreacă pe cea care actualmente deţine recordul de a fi cea mai suplă pământeană, americanca Katie Jung. Aleira are obsesia de a avea talie de viespe din copilărie, de pe vremea când admira prinţesele din filmele de desene animate.

Aleirei îi  place să se  dezbrace  ca să arate  cât de mult  şi-a micşorat  talia
Aleirei îi place să se dezbrace ca să arate cât de mult şi-a micşorat talia

”Sunt obsedată de curele şi corsete, le port de când mă ştiu şi când dorm. Nu scot corsetul decât timp de o oră, când mă spăl”.  “Oamenii strigă la mine pe stradă, nu cred că talia mea e reală. Nu mă jenez să mă dezbrac ca să arăt că sunt foarte suplă şi fără corset”, se mândreşte venezuelanca. Ea povesteşte că, acum 6 ani, când a început să poarte aproape permanent corsetul, avea dureri. Acum zice că nu mai simte nici o neplăcere. Medicii spun însă că dacă va continua, e în pericol de moarte, fiindcă îşi striveşte organele vitale. “A reuşit să ajungă la silueta nefirească fiindcă oasele de la coaste sunt mai uşor de modelat, dar va avea neplăceri serioase mai târziu”, subliniază ei. Aleira se hrăneşte doar cu mici porţii de albuş de ou, ananas, fructe şi puţină carne. Şi-a pus implant la sâni şi la fund şi şi-a făcut o operaţie de liposucţie.

Recordul, deţinut de Katie Jung

Katie Jung deţine recordul  mondial, având talia de 38 cm
Katie Jung deţine recordul mondial, având talia de 38 cm

Recordul pentru cea mai suplă femeie din lume este deţinut de Katie Jung, care are talia de 38 de centimetri. Americanca, de 77 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai mică talie de pe planetă în 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net