"E urâtă". Un bărbat a încercat să se sinucidă când şi-a văzut mireasa pentru prima dată

Ultima actualizare:

    Tânărul a încercat să se sinucidă când şi-a văzut mireasa "urâtă"Foto: The Mirror
Tânărul a încercat să se sinucidă când şi-a văzut mireasa "urâtă"Foto: The Mirror

Un bărbat care urmă să se căsătorească cu o tânără pe care o văzuse niciodată a avut un şoc în momentul în care s-a întâlnit cu mireasa lui la nuntă.

O căsătorie aranjată a fost la un pas să se termine cu o tragedie. Kang Hu, de 33 de ani, a fost atât de dezamăgit când şi-a văzut soţia la nuntă, încât a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Tânărul i-a spus femeii că e "prea urâtă" şi că mariajul cu ea "i-ar dăuna imaginii", apoi a fugit de la ceremonie, lăsându-şi baltă invitaţii.

"A fost un moment incredibil pentru toată lumea. Mireasa era devastată, familia ei era nervoasă, iar noi, prietenii lui, ne simţeam stânjeniţi", a povestit unul dintre invitaţi, potrivit The Mirror.

După câteva ore, mirele a fost văzut plimbându-se pe malul unui râu şi apoi aruncându-se în apă. La faţa locului a fost chemat imediat un echipaj de poliţie, care l-a transportat pe tânăr la spital. Din fericire, el este în afara oricărui pericol, dar a fost la un pas de a-şi pierde viaţa.

"Îmi pare rău pentru ce-a întâmplat, dar când am văzut-o, mi-am dat seama că nu e ceea ce îmi doream eu. Părinţii mei au aranjat căsătoria şi nu am văzut altă scăpare în afară de sinucidere", a spus el, de pe patul de spital.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net