E pe moarte, dar a refuzat transplantul de inimă! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Medicii i-au dat numai un an de trăit lui Channan, care suferă de fibroză chisticăfoto: arhiva personală
Medicii i-au dat numai un an de trăit lui Channan, care suferă de fibroză chisticăfoto: arhiva personală

O femeie în vârstă de 22 de ani, bolnavă de fibroză chistică, a făcut decizia cutremurătoare de a refuza un transplant de inimă și plămâni pentru a supraviețui destul de mult cât să își trăiască visul.

Channan Petrides s-a retras de pe lista de transplant după ce a aflat care erau riscurile ascunse ale oprației. Doctorii i-au spus că exista o șansă ca ea să moară pe masa de operație sau ca organele ei să cedeze după numai șase luni, în condițiile în care mai are de trăit un an dacă nu acceptă operația, informează mirror.co.uk.

Tânăra povestește că apropiații ei nu au fost foarte fericiți în legătură cu decizia pe care a luat-o, iar unii dintre ei chiar au refuzat să vorbească cu ea la început, însă în cele din urmă s-au obișnuit cu ideea.

Channan a refuzat operația pentru că vrea să trăiască din plin puținul timp care i-a mai rămas. Aceasta a creat o listă cu lucruri pe care vrea neapărat să le facă înainte să moară, iar pe câteva dintre ele le-a realizat deja, printre care se află și cursa cu elicopterul deasupra Londrei și obiectele semnate pe care le-a primit de la faimosul cântăreț Ed Sheeran.

Ultimul ei obiectiv este să meargă pe covorul roșu la Brit Awards.  Pe lângă toate astea, tânăra încearcă să atragă atenția asupra bolii de care suferă și să le dezvăluie simptomele și greutățile cu care se confurntă în această perioadă: „Avem cu adevărat nevoie să înțelegem fibroza chistică și să înțelegem cum să o tratăm”, a spus Channan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net