Dezvăluiri şoc! Fiul celui mai periculos traficant din lume a vorbit

Ultima actualizare:

    Împreună cu tatăl său, pe când încă nu ştia că acesta este cel mai puternic traficant de droguri din lumeFotografii: AFP/AP
Împreună cu tatăl său, pe când încă nu ştia că acesta este cel mai puternic traficant de droguri din lumeFotografii: AFP/AP

Avea atât de mulţi bani, încât cheltuia 2.500 $ pe lună doar pe elasticele cu care lega bancnotele! “Regele cocainei”, Pablo Escobar, adunase 30 de miliarde $ înainte de a fi ucis în 1993, la 44 de ani.

Sebastián Marroquín (38 de ani), pe numele adevărat Juan Pablo Escobar, fiul celui mai periculos şi mai bogat traficant de droguri din lume, face dezvăluiri şocante. El zice că “Regele cocainei” adunase atât de mulţi bani, încât a ars teancuri de bancnote în valoare de 1 milion de dolari pentru a încălzi-o pe sora lui, Manuela (acum în vârstă de 31 de ani), într-un adăpost în care se ascundeau de poliţie.

Sebastián Marroquín, 38 de ani
Sebastián Marroquín, 38 de ani

Tot la acea vreme, Escobar a făcut focul cu bancnote în valoare de 2 milioane de dolari pentru a prepara mâncarea! Marroquín mărturiseşte că, din 2 în 2 zile, se mutau în altă ascunzătoare, după ce, până în 1991, el şi sora lui duseseră o viaţă de prinţi pe proprietatea de lux Hacienda Nápoles a tatălui, unde aveau zoo, cu elefanţi, rinoceri şi alte animale exotice, piscine, 15 avioane şi 6 elicoptere, care erau trimise să le aducă produse fast-food după pofta inimii.

La petreceri, Escobar le umplea piñatas (recipiente în care se pun dulciuri şi jucării) cu zeci de mii de dolari cash. El conducea cartelul Medellin, care deţinea controlul a 80% din piaţa mondială de cocaină. Însă îşi ameninţa subordonaţii că îi va ucide dacă se vor droga în faţa copiilor lui.

Devenit cel mai puternic traficant de stupefiante din lume, îi ajuta pe săraci şi se implica în dezvoltarea fotbalului columbian. Însă îi asasina pe politicienii, poliţiştii şi magistraţii care nu se lăsau mituiţi de el. De aceea, a început să fie vânat. În 18 ani, cât Escobar a condus cel mai mare imperiu al drogurilor, au fost omorâţi 200 de politişti şi 600 de civili.

“Regele cocainei” a fost împuşcat cu ajutorul forţelor speciale americane la 2 decembrie 1993. Maria Victoria, pe care acesta a luat-o de soţie la vârsta de doar 15 ani, a reuşit să fugă în Argentina cu cei doi copii ai lor, Sebastián Marroquín şi Manuela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net