David Cameron: "Un al doilea referendum nu intră-n discuție"

Ultima actualizare:

    Premierul britanic a anunțat că nu se va mai organiza un al doilea referendum. rezultatul a fost decisivFoto Getty
Premierul britanic a anunțat că nu se va mai organiza un al doilea referendum. rezultatul a fost decisivFoto Getty

Purtătorul de cuvânt oficial al premierului britanic, David Cameron, a declarat că votul de joi, 23 iunie, care a produs o diferență de 52% - 48% în favoarea ieșirii din UE, este "decisiv", iar guvernul va trebui să respecte această decizie.

Acest comentariu a venit în urma afirmației antreprenorului Sir Richard Branson care a îndemnat Parlamentul să se mai gândească la decizia de a părăsi Uniunea Europeană. El consideră că acest lucru nu face decât să deschidă o adeărată Cutie a Pandorei, plină de consecințe nefaste pentru Regatul Unit, relateaqză Metro.co.uk

O petiție online publicată pe site-ul Parlamentului britanic care cerea un al doilea referendum a strâns mai bine de 3,7 milioane de semnături. "Nu întoarcem cărțile.A fost un rezultat decisiv, iar datoria guvernului este să continue și să respecte decizia", a declarat David Cameron. 

Mulți dintre cei care au votat pentru Brexit regretă decizia luată și au lansat așa-numita mișcare Regrexit. Rezultatul final al referendumului a arătat însă că peste un milion de englezi au votat pentru ieșirea din UE - în acest caz nu mai este cale de întoarcere.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net