Coreea de Nord a aflat cine va fi noul președinte SUA! Ce mesaj i-a transmis lui Trump

Ultima actualizare:

    Într-un final, i-a trimis și Kim Jong-Un un mesaj lui Donald Trump, dar n-a fost unul de felicitareFoto: Twitter
Într-un final, i-a trimis și Kim Jong-Un un mesaj lui Donald Trump, dar n-a fost unul de felicitareFoto: Twitter

Dacă zilele trecute, întregul Mapamond s-a amuzat pe seama Coreei de Nord pentru că era singurul stat din lume în care încă nu se difuzease știrea despre victoria lui Donald Trump, acum, oficialii nord-coreeni, nu doar că au aflat, dar au avut și un mesaj pentru el.

Kim Jong-Un nu și-a transmis mesajul pe cale telefonică precum Vladimir Putin și nici în mod direct, ci printr-o delegație a Coreei de Nord care a participat la o întrunire oficială a ONU, informează DCnews.

Kim Yong Ho, reprezentantul nord-coreean pentru drepturile omului și probleme umanitare, a fost nevoit să asculte mai multe critici din partea Comitetului General al ONU atunci când a acuzat statul pe care-l reprezintă de grave și repetate încălcări ale drepturilor omului. Profund frustrat de aceste afirmații, diplomatul a găsit momentul oportun de a transmite mesajul „atotputernicului” său lider pentru viitorul președinte american:

„Nu ne pasă cine este președintele Statelor Unite. Problema fundamentală este dacă Statele Unite au voința să renunțe la politica ostilă pe care o desfășoară împotriva Coreei de Nord”, a declarat delegatul, potrivit sursei citate.

Amintim faptul că Statele Unite au o strânsă alianță cu statul sud-coreean tocmai din cauza neîncrederii în regimul tot mai ostil de la Phenian. SUA și Coreea de Sud doresc să pună în aplicare un sistem de apărare împotriva unor posibile atacuri nucleare lansate de Kim Jong-Un. La rândul lui, liderul nord-coreean se apără și susține că înarmarea țării sale vine ca urmare a creșsterii instabilității militare din lume.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net