Colegii i-au spus că e nebun, au fugit de el și și-au făcut cruce! Planul nebun al medicului care vrea să taie capul unui om!

Ultima actualizare:

    Primul transplant de cap
Primul transplant de cap

Sergio Canavero a promis primul transplant de cap si l-a realizat. E departe insa de cum te-ai fi asteptat sa se intample lucrurile, scriu cei de la Playtech.ro.

Povestea lui Canavero cu primul transplant de cap de la om la om se intinde pe ultimii doi ani. El a spus, in 2015, ca e posibil sa realizezi un transplant de cap si pacientul sa traiasca. Primele informatii erau ca va realiza operatia pe un voluntar numit Valeri Spiridonov, in decembrie 2017. Operatia ar fi implicat un personal de 150 de medici, tehnicieni si asistente, si niste costuri imense de aproximativ 20 de milioane de dolari. Planul nu a mai fost indeplinit, iar Canavero si-a cautat sustinerea in China, unde sustine ca a si reusit o premiera. Tot China pare sa-i suporte planurile, pe cand in Europa sau Statele Unite ale Americii nu ar putea face asa ceva.

Primul transplant de cap pe care Canavero l-a realizat in China a fost pe cadavre si asta i-a dat suficienta incredere cat sa mearga inainte si sa vrea sa testeze pe un om viu. Operatia a durat 18 ore si el a vrut sa demonstreze ca e posibil sa reconecteze vase de sange, nervi si coloana vertebrala. A si sustinut o conferinta de presa in Viena, pe 17 noiembrie, unde a detaliat ce s-a intamplat. El a mai afirmat ca operatia intre persoane vii este iminenta.

Vezi ce are in minte un italian care vrea sa faca transplant de cap!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net