Cele mai tari sărituri cu maşina


Ultima actualizare:

Maşinile nu zboară. De aceea săriturile cu maşina sunt cascadorii şi cele mai tari sărituri cu maşina se fac asistat de echipe specializate de siguranţă, cu echipament special şi echipe de intervenţie în caz că ceva merge prost.

Cum una din legile lui Murrphy zice că “dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost” este clar că dacă unul din elementele de siguranţă lipseşte, faptul că una din cele mai tari sărituri cu maşina nu sfârşeşte prost e doar o chestie de noroc.

Cele mai tari sărituri cu maşina sunt cele involuntare

Bineînţeles că cele mai tari sărituri cu maşina sunt cele involuntare, când şoferul este luat prin surprindere de vreo rampă şi dacă totul se termină cu bine, şoferului nu-i rămâne decât să-i povestească totul nepoţilor.

Din nefericire cele mai tari sărituri cu maşină nu se termină mereu cu bine.

Dacă totuşi vrei să faci o cascadorie de efect cu maşina personală este bine să cunoşti terenul unde vei ateriza după ce faci cele mai tari sărituri cu maşina. Şi evident că vei fi cosiderat un tip cool şi dacă vrei reuşi să faci mai mult decât o săritură.

Evident că după cele mai tari sărituri cu maşina va trebui să te aştepţi şi la cele mai tari preţuri la service

Cele mai tari sărituri cu maşina trebuiesc pregătite serios de către specialişti

Oricum trebuie să ţi seama că pentru a realiza cele mai tari sărituri cu maşina, profesioniştii folosesc maşini cu masă mare şi bine echilibrate dela început de constructor şi proiectant. Deci cele mai tari sărituri cu maşina nu se fac cu orice tip de automobil, cu cu o maşină atent construită, şi mai apoi atent precătită. 

Pentru că nebuni care să sară cu maşina sunt peste tot, dar nebuni care să realizeze cele mai tari sărituri cu maşina, să le repete iar şi air într-o zi, eventual mai multe zile la rând găseşti mai rar.

Recordul mondial la săritura cu maşina este deţiut de echipa HotWeels este de 101 metri şi a fost stabilit la 29 mai 2011 la indianapolis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net