Cele mai tari faze cu beţivi te-ar putea face să crezi că e amuzant să bei

Ultima actualizare:

Să consumi alcool, nu-i mare lucru, problema apare când te faci de râs şi devi personaj principal în filmuleţe cu cele mai tari faze cu beţivi.

Desigur, când treci de stadiul de “băută ocazională” şi faci din pahar un prieten statornic atunci s-ar putea să ai o problemă. Pentru că un alcoolic în familie este o problemă, un cancer care îi macină pe cei apropiaţi şi la final în devorează pe bolnav. De multe ori râdem la cele mai tari faze cu beţivi, dar dincolo de râs este posibil să fie o dramă, a unui om sau a unei întregi familii.

Cum şti dacă eşti candidat pentru cele mai tari faze cu beţivi

1. Începi să bei pe ascuns, unii zic că de frică să nu te critice prietenii sau familia. Candidatul găseşte tot felul de scuze, nu vrea să împartă licoarea.

2. Simţi nevoia să consumi alcool dimineaţa. O cafea marghilomană (îmbunătăţită cu rom sau cognac) nu-i un capăt de ţară. În plus îţi creşte şansa de a deveni actor principal în cele mai tari faze cu beţivi.

3. Dacă intenţionezi să devi cunoscut pe net în cele mai tari faze cu beţivi, se pare că o condiţie esenţială este să nu-ţi mai pese de igienă.

4. Dacă cineva îţi atrage atenţia că s-ar putea să ai o problemă cu alcoolul, poţi nega asta şi eşti liber să părăseşti grupul şi să bei ceva.

5. Două beri nu mai sunt de ajuns. De fapt berea nici nu este alcool şi nu poţi deveni protagonist în cele mai tari faze cu beţivi dacă nu consumi alcool. Trebuie să adaugi şi nişte vodkă, altfel nu-ţi iese (beţia).

6. Nu trebuie să te simţi vinovat. Şi ei aruncă banii pe tot felul de prostii.

7. Nu-i aşa că după ce bei ceva pe stomacul gol nu mai simţi nevoia să mănânci? Este dovedit ştiinţific faptul că alcoolul conţine multe calorii. De aceea nu ai poftă de măncare. Să nu te îngraşi.

Cele mai tari faze cu beţivi fac ocolul internetului

Înmulţirea telefoanelor mobile şi posibilitatea ca oricine să te imortalizeze şi mai apoi să te pună pe net creşte exponenţial în fiecare zi. Tot mai multe imagini dezgustătoare cu beţivi sunt pe net şi cu toate astea ei nu renunţă. Ar fi şi greu. Lăsând gluma la o parte, sunt bolnavi şi au nevoie de ajutor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net