Ce se va întâmpla cu cei doi americani care au violat o româncă în Italia

Ultima actualizare:

    Femeia de 24 de ani a fost violată şi bătută crunt de către cei doi militari americani
Femeia de 24 de ani a fost violată şi bătută crunt de către cei doi militari americani

Militarii americani acuzaţi de violarea unei românce nu scapă. Deşi SUA au cerut repatrierea lor, vor fi judecaţi în Italia, anunţă ministrul italian al Justiţiei, Andrea Orlando, citat de Corriere della Sera.

Cei doi militari americani - Gray Gerelle Lamarcus şi Edil Mc Cough (amândoi în vârstă de 21 de ani) - sunt staţionaţi la baza militară Del Din, situată în apropierea oraşului Vicenza (regiunea Veneto, nordul Italiei).

Cei doi militari americani sunt acuzaţi de tâlhărirea, lovirea şi violarea unei românce în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată în şase luni, în oraşul Vicenza.

Din cauza agresiunii, românca, prezentată drept prostituată, riscă să piardă sarcina şi este internată într-un spital din San Bortolo, în apropiere de Vicenza.

"Cei doi militari americani suspectaţi de viol vor fi judecaţi în Italia. Nu vom renunţa la jurisdicţia italiană", a transmis pe Twitter ministrul italian al Justiţiei, Andrea Orlando.

Cei doi militari români suspectaţi că au bătut-o şi violat-o pe o româncă în vârstă de 24 de ani se află de joi în arest de tip domiciliar în unitatea militară americană Del Din din provincia Vicenza.

Tânăra româncă a depus plângere împotriva celor doi militari americani, iar judecătorul de instrucţie Stefano Furlani a aprobat cererea procurorilor de a-i pune sub acuzare pe cei doi militari pentru agresiune şi viol în grup. Potrivit Corriere del Veneto, în maşina celor doi militari a fost găsită geanta româncei şi elemente din lenjeria intimă a acesteia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net