Ce-a pățit o profesoară care s-a culcat cu tatăl unui elev. "A fost groaznic!" VIDEO

Ultima actualizare:

    Profesoara nu a avut curajul să riposteze așa că a primit o bătaie serioasăcaptură: YouTube
Profesoara nu a avut curajul să riposteze așa că a primit o bătaie serioasăcaptură: YouTube

O femeie din Mexic, extrem de furioasă pe o profesoară, care a avut o aventură cu soțul ei, s-a răzbunat pe rivală chiar în incinta școlii.

Laelia Paredes Flores, în vârstă de 35 de ani, din Huimanguillo, o localitate din sud-estul Mexicului, a intrat furtunos într-o sală de clasă și a atacat-o pe profesoara Marcella Villalpando Tovar, în vârstă de 32 de ani, sub privirile elevilor și ale altor cadre didactice, informează mirror.co.uk.

A stat și a încasat pumni și picioare

Femeia a tăbărât cu pumnii și picioarele pe biata profesoară, care nu a avut curajul să riposteze și a așteptat țintuită de podea ca bătaia să înceteze de la sine. Din păcate pentru ea, nici unul dintre martori nu a intervenit, așa că a încasat lovituri serioase până ce soția înșelată s-a răcorit. Într-un final, Laelia Paredes Flores a părăsit sala de clasă, lăsându-și victima tremurând pe podeaua sălii de clasă. "Femeia a venit pornită și a început să țipe înainte de a o trânti la podea. Atunci am fugit să caut ajutor. Dar când ceilalți profesori au venit, nu au făcut nimic, doar au privit bătaia. A fost groaznic!", a mărturisit Miriam Gracia Adomo, o elevă de 16 ani.

Un purtător de cuvânt al școlii în care a avut loc altercația a explicat că atacatoarea a vrut să-și facă dreptate deoarece profesoara a avut o aventură cu unul dintre tații elevilor. "Suntem consternați că acest atac a avut loc în școala noastră și că nimeni nu a intervenit să-l oprească. Vom demara o investigație", a explicat oficialul instituției de învățământ.

Videoclipul cu bătaia a devenit viral la scurt timp de la publicarea lui online, atrăgând numeroase critici din partea internauților. "Este înfiorător. De ce nu o ajută cineva pe biata femeie?", s-a întrebat unul dintre ei. "Nu știu ce e mai rău, atacul brutal sau faptul că nimeni nu face nimic", a afirmat altul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net