Ce meniu de fițe au cățelușii Reginei Elisabeta! Au preparate diferite în fiecare zi

Ultima actualizare:

    Cățeii Reginei Elisabeta mânâncă numai delicatesefoto: Splashnews
Cățeii Reginei Elisabeta mânâncă numai delicatesefoto: Splashnews

Regina Angliei este complet îndrăgostită de rasa canină Corgi, și, de-a lungul vieții sale, a avut peste 30 de „exemplare”. Iar pentru că îi iubește ca pe ochii din cap, dar și pentru că sunt cățelușii preferați ai familiei regale a Marii Britanii de mai bine de 70 de ani, îi tratează regește.

Patrupezii au parte de un meniu de fițe, la care până și oamenii de rând visează. Fostul bucătar șef al Reginei, Darren McGrady (90 de ani), care a lucrat timp de 11 ani pentru familia regală, a dezvăluit că aceștia erau foarte bine hrăniți.

„Când lucram la Palat, aveam chiar un meniu regal pentru căței. Era ales și trimis la noi în bucătărie în fiecare lună de către doamna Fennick, care avea grijă de toți cățeii din Sandringham. Scria pe listă în fiecare zi ce urmau să mănânce cățeii. Într-o zi era carne de vită, altă dată de pui, altă dată de miel, ziua următoare iepure și alterna între acele zile”, a relatat McGrady, potrivit Female First.

„Primeam carnea de vită, o găteam, o feliam în bucăți foarte mici și apoi făceam la fel și cu puiul. Apoi le fierbeam și le tăiam din nou foarte, foarte mărunt, să ne asigurăm că nu erau deloc oase în ele, ca să nu se înece câinii”, a mai povestit bucătarul.

În plus, bărbatul a mai mărturisit că micuții se puteau înfrupta din mâncarea proaspăt prinsă, dacă Prințul William sau Prințul Harry se întorceau cu pradă de la vânătoare. „Prințul William și Prințul Harry obișnuiau să împuște iepuri pe teritoriul Windsor Estate, așa că primeam iepuri care trebuiau curățați și gătiți. În unele zile, cățeii erau – să spunem așa – puțin blocați (constipați, n.r.), așa că trebuia să adăugăm varză în meniu, iar în alte zile chiar puneam orez, pentru situația opusă”, a mai declarat McGrady.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net