Ce a făcut tatăl unei fetițe de 11 ani după ce aceasta a primit mesaje de la un pedofil

Ultima actualizare:

    Tatăl a reușit să-și scape fiica de amenințările pedofilului
Tatăl a reușit să-și scape fiica de amenințările pedofilului

Pe Internet, capcanele îi urmăresc pe copii la tot pasul, mai ales pe cei care se aventurează în lumea rețelelor sociale sau ale aplicațiilor cu ajutorul cărora ajung să stea de vorbă cu necunoscuți de la celălalt capăt al lumii.

O fetiță de 11 ani a fost aproape de a deveni victima unui pedofil, dacă tatăl ei nu ar fi intervenit. Obsedatul de la celălalt capăt a amenințat-o pe copilă că o va viola și ucide.

Musical.ly este o platformă pentru distribuirea de clipuri, dar are și caracteristici de mesagerie privată, așa că perverșii pot ajunge cu ușurință la copiii pe care pun ochii. Așa s-a întâmplat și în cazul unei școlărițe care a primit în mesagerie pozele unui bărbat dezbrăcat. Acesta s-a prefăcut că este un adolescent și i-a cerut copilei să-i arate la cameră scene deocheate, notează The Sun.

Tatăl fetei are obiceiul de a-i verifica telefonul din când în când. În acest fel a dat de mesajele primite în decursul a două săptămâni. A fost șocat de ceea ce a descoperit, așa că a apelat la poliție, dar oamenii legii nu au făcut nimic care să-l ajute.

De aceea, bărbatul a decis să ia problema în mâini, așa că s-a dat drept o fată de 14 ani, pentru a-l păcăli pe pervers. Nu mult i-a trebuit, că a și fost bombardat cu mesaje nepotrivite și cu cerințe care mai de care mai fără perdea. Și lui i s-au cerut poze nud. Mai mult, a și primit o imagine cu un penis, alături de mesajul “Fă-l tare”.

Poliția a decis să ia cazul mai în serios, așa că a declanșat o anchetă după ce tatăl s-a pus în locul unei adolescente și au văzut că toții că se poate ajunge la lucruri grave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net